Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal în USR: O deputată controversată, acuzată de manevre în favoarea PSD (surse)

protest usr

Un nou scandal agită spiritele în interiorul Uniunii Salvați România. Deputata Oana Bîzgan, devenită cunoscută în timpul Guvernului Cioloș, când a fost numită în trei consilii de administrație la companii de stat, este acuzată de manevre în favoarea PSD.

Vezi și: DEMISIE din PNL: Victor Ponta l-a convins să i se alăture în noul partid

Oana-Mioara Bîzgan-Gayral este președinte al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaților. Pe 12 septembrie, comisia condusă de Bîzgan avea programată o ședință cu trei proiecte de lege pe ordinea de zi, un proiect inițiat de Guvern, unul inițiat de Liviu Dragnea și unul inițiat de un alt deputat PSD. Doar că, potrivit unor surse, ședința nu s-a mai ținut. Cu toate acestea, după 12 septembrie, s-au strâns semnături de la membrii comisiei pentru a se consemna oficial că ședința a avut loc și s-au dat avize pozitive pentru toate cele trei proiecte.

Din Comisia pentru egalitatea de şanse mai face parte și deputatul USR Iulian Bulai, care nu a fost de acord cu modul de lucru al colegei Bîzgan și chiar a ridicat problema în interiorul partidului. Potrivit surselor din partid, chestiunea este discutată în aceste zile și se poate ajunge inclusiv la excluderea Oanei Bîzgan. Totuși, aceasta ar beneficia de susținerea unor colegi de partid, printre care și liderul deputaților USR.

Oana Bîzgan făcea parte anul trecut din Consiliile de Administrație ale SALROM, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și Daewoo-Mangalia Heavy Industries, două dintre acestea (n.r. – SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries) fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, acolo unde a ocupat funcția de consilier ministerial pentru Costin Borc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.