Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal într-un magazin din Dolj: Comerciantul a blocat ușa unității

Un scandal a izbucnit între angajații și clienții unui magazin din județul Dolj. Reprezentantul unității a închis ușa de acces și a fost solicitat ajutorul Poliției, anunță Mediafax.

Scandalul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă.

„Poliţişti din cadrul Sectiei 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 37 de ani, cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din comuna Teasc, un grup de persoane provoacă scandal, iar angajații au încuiat ușa de acces în magazin, pentru o scurtă perioadă de timp”, au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde nu au mai fost găsite persoanele care au provocat scandal. Anchetatorii au stabilit că reprezentanții magazinului, bănuind că persoanele în cauza ar fi încercat să sustragă sau ar fi sustras bunuri din magazin, au încuiat ușa de acces în magazin.

Totodată, din cercetări s-a stabilit că între angajații unității și clienți a izbucnit un conflict verbal, în timpul căruia un bărbat de 32 de ani, din Rojiște, ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, unui bărbat de 40 de ani, din Craiova, reprezentant al magazinului.

Bărbatul de 32 de ani a fost sancționat de polițiști pentru provocare de scandal în locuri sau localuri publice, cu amendă de 1.000 de lei. De asemenea, bărbatul a fost amendat tot cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Totodată, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, în valoare totală de 7.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.