Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între Cosette Chichirău, Mihai Gâdea și Mircea Badea: 'Vorbiți ca o precupeață', a zis Gâdea! 'Mie mi se pare că vorbește ca vaca la raze', a zis Badea

cosette chichirau

STIRIPESURSE.RO a scris, în exclusivitate, despre o posibilă amenințare pe care deputata USR, Cosette Chichirău, ar fi făcut-o la adresa colegei sale de Cameră, Steluța Cătăniciu, de la ALDE. Chichirău a declarat, miercuri seara, la Antena 3, în cadrul unei intervenții telefonice, că nu a amenințat-o pe Cătăniciu.

”Eu nu merg cu metroul, nu am abonament la metrou. E incalificabil că încearcă să lege o crimă de numele meu. Eu nu am aflat de crimă, nu știam de ea. Nu am spus acele cuvinte. Nu am avut nicio conversație cu doamna Cătăniciu. Am avut un live care a deranjat-o.”, a spus Cosette Chichirău la Antena 3.

Citește și: Cine a fost Alina Ciucu, tânăra ucisă la metrou-„Era frumoasă ca o actriță. Plecase de sărăcie de acasă”

”A trecut pe lângă mine și, foarte senin, mi-a aruncat, așa: ”Vă aștept la metrou!”. Nici nu știi cum să reacționezi. Eram cu Liviu Pleșoianu, ne îndreptam spre camera de plen. Nu am vrut să se ajungă în presă, dar s-a discutat, de către colegi, în plen. Ea, de două zile, își bate joc de toată lumea, ia în derâdere ce se întâmplă în Parlament.”, a spus Steluța Cătăniciu, miercuri seara, la Antena 3.

După ce Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a anunțat că o dă în judecată pe Chichirău pentru că aceasta l-a numit ”porc”, Chichirău a spus că nu l-a jignit, ci a făcut o comparație

Citește și: S-a aflat! Cât valorează ceasul legendar al Regelui Mihai

”Eu nu am zis că e porc. Am făcut o comparație.”, a uimit Cosette Chichirău, care a închis telefonul când Mihai Gâdea a pus înregistrarea făcută chiar de deputata USR, în care vorbea despre deputatul PSD, Cătălin Rădulescu.

Ulterior, deputata a revenit, însă a reușit să-l enerveze și pe Mihai Gâdea, care a decis să întrerupă intervenția telefonică.

”Terminați cu Chicirău! Vorbiți ca o precupeață. Dacă nu știți regulile elementare de bun simț, nu o să vi le predau eu.”, a afirmat vedeta Antena 3. Imediat a urmat celebra ”pasă” cu Mircea Badea. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a avut o replică pe măsură: ”Mie mi se pare că vorbește ca vaca la raze. Dacă e să vorbim în comparații.”, a punctat acesta.

Citește și: Detalii halucinante! Cine este femeia care a uimit o țară întreagă și ce a făcut-o să o împingă pe tânăra de la metrou .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.