Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene IREALE în Parlament. Steluța Cătăniciu (ALDE) ar fi fost amenințată de Cosette Chichirău (USR): 'Vă aştept la metrou'

cosette chichirau

Tensiunea din Parlament, între putere şi opoziţie, atinge cote incredibile. După deputatul PSD Eugen Nicolicea, şi deputata ALDE Steluţa Cătăniciu susţine că a fost ameninţată de colega sa de USR Cosette Chichirău.

Steluţa Cătăniciu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că înainte de votul final de miercuri, 13 decembrie, pe legile justiţiei, s-a intersectat cu Cosette Chichirău pe scări. Deputata USR i-ar fi spus "Vă aştept la metrou!".

"Având în vedere ce s-a întâmplat ieri la metrou, semnificaţia e clară. Nu pot percepe din partea unei femei, nici de la un bărbat sau orice om normal la cap să i se adreseze astfel unui coleg", a declarat Steluţa Cătăniciu pentru STIRIPESURSE.RO.

Până la ora publicării acestui articol, Cosette Chichirău nu a putut fi contactată pentru a răspunde la acuzaţiile formulate de Steluţa Cătăniciu.

Anterior, în cursul zilei, deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că a fost ameninţat de aceeaşi Cosette Chichirău. "Doamna Cosette Chichirău a venit la mine și mi-a spus că se va ocupa personal ca eu să ajung la pușcărie. Am spus asta ca să rămână pentru stenogramă", a spus Nicolicea, în plenul Camerei Deputaților.

UPDATE: Cosette Chichirău a negat, într-o intervenţie la Antena 3, că ar fi ameninţat-o pe Steluţa Cătăniciu. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.