Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între două familii, mascații au intervenit în forță - Un bărbat a fost înjunghiat

politia nu treceti

Un scandal între două familii a avut loc în Craiova, poliţiştii şi jandarmii intervenind pentru calmarea celor implicaţi. În urma conflictului, un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat, iar o maşină parcată a fost distrusă, anunță news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Râului are loc un scandal între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 1, 2 şi 6, două echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova şi o echipă operativă din cadrul Secţiei 6 Poliţie.

“Din primele verificări, poliţiştii au constatat că între membrii a două familii din localitate ar fi izbucnit un scandal, în urma căruia, un bărbat de 34 de ani s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezentând 2 plagi produse cu un obiect tăietor-înţepător. De asemenea, în urma conflictului, unui autoturism, care se afla parcat pe strada respectivă i-ar fi fost provocate distrugeri”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată menţionează că persoanele implicate în acest conflict au fost identificate de poliţişti şi duse la sediu pentru audieri.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.