Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între două familii, pe o stradă din Lugoj -O persoană a intrat cu maşina în poarta unei case, iar altele au aruncat cu pietre spre un alt autovehicul

YouTube
bataie

Un scandal între două familii a avut loc, joi, pe o stradă din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în cadrul căruia o persoană a intrat cu maşina în poarta unei locuinţe, iar alte persoane au aruncat cu pietre către un alt autovehicul. Cinci persoane au fost duse la audieri, potrivit news.ro.

"În această dimineaţă, 18 august 2022, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Mărăşeşti, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercaţie între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă şi aparţine uneia dintre familii", a informat Poliţia Judeţeană Timiş.
Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul poliţiei din Lugoj, pentru audieri, poliţiştii efectuând cercetări în două dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.
Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor şi dispunerea măsurilor legale care se impun, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.