Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Mulțescu și Mihai Stoica: 'Nu ești bărbat. Mi-ar fi rușine să fac asta'

Inquam Mihai Stoica DNA

Gheorghe Mulțescu, fostul antrenor al lui CSU, i-a răspuns lui MM Stoica, cel care a ironizat în repetate rânduri echipa olteană în finalul play-off-ului. "Eu am avut o relație corectă cu el, dar nu a fost prea inspirat. Tu aștepți ca alții să-ți rezolve problemele când tu ai 5 puncte avans? Nu gestionezi bine momentele, apoi aștepți de la alții. Vrei să-i bat eu pe cei de la Viitorul? Păi, i-am bătut în tur. Ce vrei, să le iau 6 puncte? Tu de ce le-ai luat un singur punct?

Hai să fim serioși. Mi-ar fi rușine. Văd că nu e bărbat. Ei ar fi trebuit să-și câștige meciul cu Viitorul sau să nu piardă cu Dinamo. Când i-am bătut pe Viitorul și pe CFR Cluj, iar ei au devenit lideri a fost bine? Ce lot aveau, ei aveau trei echipe. Dacă îmi dădeau și mie doi jucători de acolo, eu eram pe primul loc", a declarat Mulțescu, la TV Dolce Sport.

Nemulțumirile lui MM Stoica provin din meciul din penultima etapă a play-off-ului, atunci când Mulțescu a utilizat o formație experiementală în partida cu Viitorul, pierdută de olteni cu 0-1. În urma acelui rezultat, șansele steliștilor la titlu au scăzut considerabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.