Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între Nicuşor Dan şi Robert Negoiţă: Ce se întâmplă în Sectorul 3

Robert Negoita

Scandal imens în Sectorul 3 al Capitalei. Nicuşor Dan l-a atacat dur prin intermediul facebookului pe Robert Negoiţă, edilul PSD.

Şeful USR a postat pe Facebook o imagine din care reiese că Primăria Sectorului 3 a acoperit pavelele de pe un trotuar cu alte pavele. " Robert Negoita paveaza cu pavele peste alte pavele impecabil amplasate. Se ascund fara indoiala preturi uriase pentru noile pavele. Colegii nostri consilieri locali cer contractele de 45 de zile iar primarul refuza sa li le dea desi legea spune ca trebuie sa le dea in cel mult 10 zile.", a tunat Nicuşor Dan pe facebook.

Robert Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos. I-a răspuns dur şefului USR. Tot pe facebook. "In drumurile mele cu bicicleta, prin sector, m-am gandit sa le vin in ajutor colegilor de la USB si sa fac niste fotografii care sa ii ajute in manipularea online, sa nu se simta singuri in stradania lor. Acum sunt in zona unui loc de joaca pentru copii, unde avem o lucrare in curs de finalizare. Si aici ati putea spune ca montam pavelele unele peste altele, nu?...", a spus Negoiţă.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.