Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal între PSD și PNL, după umilirea României de austrieci: 'Bă, v-a dat plăcuța suedeză Nehammer!'

pn psd pnl

Scandal monstru între PSD și PNL! Deputatul PSD, Radu Cristescu și vicepreședintele PNL, Gheorghe Falcă, s-au certat în direct, la televizor! Mărul discordiei a fost recenta declarației a cancelarului Austriac, Karl Nehammer, care, venit la congresul PPE de la București, a refuzat, din nou, accesul României în Schengen terestru.

 

Social-democratul Radu Cristescu i-a reproșat colegului său de coaliție, liberalul Gheorghe Falcă că, deși Nehammer a venit la congresul PPE organizat în București, acesta le-a dat liberalilor români „plăcuța suedeză“.

Vezi și: Nehammer i-a spus verde în față lui Iohannis: 'Sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins'

„Jigniți de dragul de a jigni. este un deserviciu  clasei politice un astfel de limbaj! Dacă altă dată mă invitați într-o emisiune, spuneți-mi cu cine vin, că nu pot să suport ca un om să  îmi jignească colegii de partid, care au adus un congres de aceasta dimensiune în România. Se vorbește de România de două zile în toată Europa“, i-a replicat Gheorghe Falcă.

Scandal între PSD și PNL: „Bă, v-a dat plăcuța suedeză Nehammer!“

 

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, prima reacție după ce Nehammer a refuzat iar România în Schengen terestru: 'Încearcă să mai salveze ceva. Nu prea înțeleg ce vrea să mai salveze'

„Spuneți adevărul! Mai și mințiți fraților, că ați convins pe nu știu care, că i-ați convins pe austrieci să voteze (n.r. accesul României în Schengen). Și accesul ăsta Schengen aero și maritim, este meritul PSD! Da, se vorbește elogios de România de două zile, sau cum s-o vorbi, dar haideți  să spunem adevărul: da, au venit oamenii aici, a fost foarte frumos, au fost discuții, au mâncat, au băut... Dar Schengenul... stați așa, că are Nehammer alegeri în Austria și ne amână și ne face și de rușine prin lume, venind la București și spunând că el de fapt nu își schimbă poziția. (...) Ce au făcut bine? V-au stins lumina la congresul PPE de la București! Marea voastră familie v-a stins lumina! Bă, și-au bătut joc de voi!  Nehammer v-a dat plăcuța suedeză la voi acasă! Fiți bărbați!“, i-a replicat Cristescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.