Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între românii din Parlamentul European: Cu ce s-au ales Monica Macovei şi Cristian Preda după discursul lui Klaus Iohannis

Jurnalul Romanesc
neamtu macovei

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă discursurile susținute de Monica Macovei şi Cristian Preda în plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, subliniind că politizarea discuțiilor face mult rău României.

”Deja nu mai este nicio surpriză că binomul Preda-Macovei profită de orice ocazie să denigreze România în Parlamentul European. Chiar și cu prilejul dezbaterilor privind viitorul UE, un moment important, în care România trebuia să arate întregii Europe că este o țară unită, matură și pregătită să preia Președinția Consiliului European, cei doi duc în derizoriu discuțiile, repetând aceleași minciuni cu care ne-au obișnuit până acum”, spune Dan Nica.

Citește și: Lovitură pregătită de Pro TV pentru Antena 1-Ce show va lansa și ce cuplu neașteptat de prezentatori au ales

Acesta spune că europarlamentarii PSD vor lupta în continuare pentru a demonta intoxicările proferate în Parlamentul European de către politicieni precum Macovei și Preda: ”Oricâtă propagandă ar face acești politicieni, a căror singură misiune este aceea de a creiona imaginea unei Românii slabe, noi vom rămâne consecvenți în a prezenta realitatea din țara noastră și vom avea grijă ca toate măsurile pozitive luate în acești ultimi ani de către Guvernul PSD+ALDE să fie cunoscute în forurile europene”.

Cristian Preda a criticat liderii de la București, în plenul Parlamentului European, spunând că interesele Europei nu pot fi apărate de miniștrii Guvernului Dăncilă. Preda l-a atacat și pe Guy Verhofstadt, liderul ALDE Europa, pentru sprijinul acordat lui Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

"Cu cine să apărăm Europa? Cu Daea, Andrușcă, Tudorel Toader? Vedeți dumneavoastră; No way, mister president. Securiștii corupți apără independneța justiției vorbind despre servicii secrete", a spus Cristian Preda.

Totodată, europarlamentarul Monica Macovei a declarat marți, în Parlamentul European, în plenul în care a fost prezent și șeful statului Klaus Iohannis, că Europa trebuie să sancționeze derapajele de la democrație, criticând discursul PSD-ALDE.

Citește și: Ministerul lui Eugen Teodorovici a reuşit să atragă o sumă uriaşă! Ce va face cu banii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.