Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL între un șef din TVR și o fostă vedetă Antena 3, ajunsă la televiziunea publică

televiziunea-romana-tvr

Scandalul pare să fie starea de fapt în televiziunea publică! O fostă vedetă de la Antena 3, Adelin Petrișor, a povestit, pe blogul său, un episod în care protagoniștii sunt el și unul dintre șefii TVR.

Petrișor spune, fără a-i da numele, că șeful în cauză l-a interzis pe post pentru că ar fi ”prea promovat”. Este vorba despre Claudiu Lucaci, cel care a fost miza mai multor răfuieli în televiziunea de stat.

Citește și: FABULOS A fost înregistrată prima convorbire între delfini, din Marea Neagră

”În urmă cu câteva săptămâni am fost sunat de o colegă de la TVR 1 care m-a rugat să îi dau un interviu pentru un material de 4 minute ce trebuia să apară în campania “TVR 60”. Urma să vorbim despre războaiele din care am transmis pentru Televiziunea Publică, despre interviurile cu Yasser Arafat, cu Arkan (nedifuzat de TVR pe motiv că era … terorist), despre experiența din Coreea de Nord. Am filmat interviul săptămâna trecută.

Am filmat pe turnul TVR pentru că fata nu a primit aprobarea să înregistreze la știri. Nu m-am obosit să văd de ce nu a primit aprobarea, deși mi s-a părut hilar. Filmam tot pentru TVR, nu pentru o altă companie. În fine, am zâmbit și mi-am văzut de treaba mea. Ulterior, am aflat că fata nu a primit nici aprobare pentru a folosi imaginile din arhiva știrilor, imagini filmate de mine și la care făceam referire în interviu. Am rămas cu gura căscată. De ce nu primise aprobare? Pentru că șeful meu era nemulțumit că nu fusese consultat atunci când producătorul acelui segment ne alesese pe Mihai Constantin și pe mine pentru interviuri.

Citește și: S-a aflat cine e vinovat de moartea fiicei lui Whitney Houston

Șeful meu a cerut să vorbească cu șeful producătorului. După câteva zile, fata m-a sunat și mi-a spus că nu mai poate difuza materialele filmate cu Mihai și cu mine. Șeful meu i-a convins pe șefii ei că amândoi am apărut prea mult și trebuie să mai fie promovați și alții. :))) Inițial, am vrut să vorbesc cu șeful meu, însă mi-am zis că n-are rost să-mi stric zen-ul. Le-am povestit unor colegi, am râs și mi-am văzut de ale mele. Poate voi avea o șansă la “TVR 70”. Cine știe?

P.S. Să nu uit. Șeful meu este fix acel șef care m-a scos de pe pagina de “vedete” a TVR pe motiv că nu sunt prezentator. Omul avea dreptate, nu prea sunt. Oricum, ștergerea din site m-a distrus. Nici mama nu mai știe cine sunt.

Orgoliile și ratingul (mic) sunt invers proporționale.”, scrie Adelin Petrișor pe blogul său.

Citește și: Sunt psihopat? Mulţi români îşi pun această întrebare. Fă testul de mai jos şi află adevărul!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.