Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la audierea familiei monstrului din Caracal: Soția lui Gheorghe Dincă e acuzată că a distrus probe și poate fi anchetată ca făptuitor

Captura observator.tv
gheorghe dinca sotie

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, și copiii acestora, doi bărbați și o femeie, au părăsit joi sediul central DIICOT, după aproape 9 ore de audieri.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, după audieri, că familia lui Dincă a făcut scandal, iar soția monstrului din Caracal ar fi distrus probe din dosarul Luizei. El a declarat că femeia poate fi pusă sub acuzare ca făptuitor.

Citește și: DNA a dat verdictul! Sorin Blejan și soția sa trimiși în judecată – au fost acuzați de luare de mită

”Au fost audiate mai multe persoane, înainte de familia inculpatului Dincă, de care nu am avut cunoștință. Apoi a început audierea familiei Dincă. A mai fost  femeie, dar nu am știut cine este. Au fost audiați simultan, am pendulat când într-o parte, când în alta.

Au făcut scandal că de ce sunt eu acolo, că ei nu vor ca mama lor să fie audiată de față cu avocatul, să nu pun eu vreo întrebare. Când a început ancheta cu soția lui Dincă, au început să ne certe, să țipe. Nu am mai văzut ca cel anchetat să țipe la anchetatori. Ei se cred victime. Au început să conducă ancheta, cum face și Dincă dincolo.

Citește și: Alexandru Cumpănașu reacționează după ce INML a finalizat raportul în cazul nepoatei sale: Mi se pare normal să nu mai fie minciuni

Când am început să pun întrebări, a început să tremure, să înroșească, se nege, să se contrazică. Această doamnă minte într-un hal fără de hal, contrazice toate declarațiile lor. S-a schimbat total ce a spus prima dată. Această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Trebuie văzut dacă voit sau din greșeală.

În prima fază, au început să spună că Dincă e un soț și tată bun, care aduce flori. Când am început să pun întrebări, au început să recunoască niște lucruri.

Citește și: Guvernul face anunțul! Cât va mai funcționa Centrala de la Cernavodă

Înaintea familiei lui Dincă au fost audiați niște polițiști, fără ca eu să știu. Sunt polițiști care au legătură cu cazul Alexandrei.

Membrii familiei au fost prinși cu minciuna, inclusiv între ei, nu au cum să nu fie suspecți, măcar una dintre ei, nu vă spun care. Lucrurile sunt diametral opuse, mint ei între ei, mint despre ce au spus anterior, s-au dat de gol, mint de sting. Trebuiau să ancheteze pe unul, apoi pe altul, nu simultan.”, a spus Tonel Pop.

Citește și: Florin Cîțu pune tunurile pe Viorica Dăncilă! Obstructurează pe față sistemul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.