Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Casa Groazei - Bunicul Luizei, împiedicat de jandarmi să ajungă în apropierea casei lui Dincă: 'Asasini sunteți!'

fanatik.ro
bunic luiza

Bunicul Luizei Melencu a încercat, luni, să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfășoară reconstituirea faptelor. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiți de stat să nu-și facă datoria”, scrie Mediafax.

Bunicul Luizei Melencu s-a aflat, luni, împreună cu mama fetei, la Caracal, în timpul reconstituirii faptelor de la casa lui Gheorghe Dincă.

Acesta a vrut să ajungă în apropierea locuinței, dar a fost împiedicat de jandarmi să treacă.

Efecte de runda 2 în Parlament: PNL și PMP au avansat legislativ în războiul care a paralizat Senatul

„Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria”, le-a strigat acesta forțelor de ordine.

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus, luni dimineață, la locuința sa, pentru reconstituirea faptelor.

Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dincă după ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marți, traseul parcurs cu Luiza.

La Dobrosloveni, Dincă a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care au încercat să ajungă la maşina în care era Gheorghe Dincă. Două femei de peste 60 de ani au fost oprite de mascaţi să nu ajungă la Dincă. „De ce îl apăraţi? Nu se poate aşa ceva!", au strigat femeile. Una dintre acestea a spus, cu lacrimi în ochi: „Nu este posibil aşa ceva, vrem să trăim într-o ţară democratică, nu aşa cum cei de sus ne-o prescriu”.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.