Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la o școală gimnazială: O profesoară este acuzată că în loc să îi învețe pe elevi materia pe care o predă, le cântă și le cere să o filmeze

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

O profesoara din Gorj este cercetată disciplinar si trebuie să prezinte o dovadă medicală că este aptă să predea după ce mai mulți părinți au reclamat-o că în timpul orelor cântă în loc să predea Limba Română, potrivit Digi24.

"Ţipă, cântă, are comportamentul pe care îl are. Aduce reviste la şcoală. Cu coperţi cu bărbaţi şi femei dezbrăcate", spune unul dintre părinți.

"L-a luat de după cap, l-a lovit de bancă. Ea a spus că nu e adevărat. Am depus plângere şi la Poliţie", spune un alt parinte.

Citeste si Cătălin Predoiu îl face PRAF pe Tudorel Toader: E inutil. Va trădează chiar și pe dumneavoastră, care îi strigați din când în când 'Tudorele, fă ceva'

"Într-una din zile, a scos din geantă un ciocan de dimensiuni 20-25 de cm şi le-a arătat copiilor. Toată lumea este alarmată", a declarat directorul scolii.

" Copilaşii nu înţeleg. Pentru ei, pare nefiresc. Era un ciocănel mic de bătut cuie pentru un panou" a replicat Iulia Rădulescu, profesoara reclamată.

"N-aş vrea să formulez un punct de vedere legat de starea dumneaei. În ceea ce priveşte activitatea didactică, am acordat calificativul nesatisfăcător", a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.