Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la PNŢCD: Pavelescu s-a baricadat în sediul partidului. UPDATE

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, vrea să vândă clădirea în care a funcţionat partidul în perioada interbelică (str. Clemenceau, nr. 9, Bucureşti). Preţul de vânzare vehiculat ar fi de 400.000 de euro. Pavelescu ar fi convocat şedinţa CNC, pentru joi, la ora 12.00, pentru cere aprobarea prin vot a acestei vânzări. La sediul partidului s-au deplasat şi membri mai vechi ai PNŢCD, pentru a-i cere socoteală lui Pavelescu. Acesta s-ar fi baricadat în clădire şi refuză să poarte o discuţie cu ţărăniştii.

Vezi şi: Aurelian Pavelescu vrea să vândă sediul istoric al PNŢCD

Clubul Naţional-Ţărănist a trimis şi o scrisoare deschisă către membrii PNŢCD, în care cer să nu se dea un vor favorabil pentru vânzarea sediului.

"Noi, cei care ne luptăm cu impostură lui Aurelian Pavelescu, vă rugăm să nu-i daţi votul dumneavoastră pentru vânzarea imobilul din str. Clemenceau nr.9, cotat la peste două milioane de euro, sediul PNŢCD de pe vremea lui Iuliu Maniu şi Ion Mihalache. Preţul de vânzare vehiculat ar fi de 400.000 euro. Va rugăm în numele unei minime morale şi din motive juridice mai jos prezentate, să vă împotriviţi prin orice mijloace", se arată în comunicatul grupului de rezistenţă din PNŢCD.

În continuare reprezentanţii Clubului Naţional-Ţărănist prezintă şi argumente juridice împotriva unei decizii de înstrăinare a sediului. La final, se face un apel la un congres de unificare a PNŢCD şi de înlăturare a lui Aurelian Pavelescu din fruntea partidului.

"Având în vedere caracterul continuu abuziv şi nelegal al conducerii PNŢCD de către A. Pavelescu, va chemăm pe toţi, lăsând de o parte orice disensiuni din trecut şi din prezent, să ne unim să ţinem un congres de unificare real, comun, deschis tuturor opţiunilor, şi respectându-ne reciproc să alegem o conducere respectată şi urmată de către toţi membrii PNŢCD, reuşind astfel, după 6 ani de lupta, înlăturarea acestui impostor", se mai arată în scrisoarea deschisă.

UPDATE: În cele din urmă, în cadrul şedinţei a fost aprobată prin vot vânzarea sediului. Reprezentanţii Clubului Naţional-Ţărănist afirmă că vor ataca în instanţă decizia.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.