Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la PRO TV: Cine a câștigat Vocea României / VIDEO

vocea romaniei

E din nou scandal după finala concursului ”Vocea României” de la PRO TV! Competiția a fost câștigată de Cristina Bălan, fostă membră a trupei Impact. Unii s-au declarat nemulțumiți că ea a fost desemnată câștigătoarea premiului de 100.000 de euro pentru că ea ar fi avut o mare experiență față de ceilalți concurenți.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul câștigătoarei ”Vocea României”: Legătura cu politicienii

Publicul si-a ales favoritul, iar Cristina Balan este Vocea Romaniei. Antrenorul ei, Tudor Chirila, ajunge astfel, pentru a doua oara consecutiv, pe prima pozitie a podiumului, alaturi de concurentul sau. Vestea ca a castigat titlul mult ravnit a coplesit-o pe Cristina.

"Sa stiti ca sunt o persoana modesta si care are indrazneala de a avea visuri mari. Dupa concurs, m-am gandit sa fac ce imi place cel mai mult, muzica, adica... Copiii vor beneficia, copiii mei si ai altora vor beneficia de o parte din acest premiu. Sa stiti ca nu am uitat de voi, cei care m-ati sustinut, care m-ati votat, care ati crezut in mine si care ati simtit exact ce am vrut sa transmit. Pentru voi este!!!"

Citește și: Primele reacții ale handbalistelor după semifinala dramatică pierdută cu Norvegia

In marea finala, Cristina a cantat alaturi de Tudor Chirila piesa Vama Veche, apoi a vrajit audienta cu melodia "This is my life". Publicul a aplaudat indelung si dupa ce a interpretat melodia “The show must go on”, alaturi de Corul Regal.

Citește și: Cel mai așteptat film al anului, făcut praf: Star Wars a murit

Pentru Tudor Chirila, este a doua victorie consecutiva, ca antrenor la Vocea Romaniei. Pe locul al doilea in competitie a fost elevul lui Marius Moga. Emotiile au fost uriase pentru Tommy Veisbuch.

Smiley a avut doi concurenti in finala. Pe Tobby Ibitoye , clasat pe locul al treilea, si pe Michele Kotcha. CITEȘTE MAI MULTE AICI

Citește și: Un ministru din guvernul Cioloş face o declaraţie uluitoare: 'Efectiv, otrăvim populaţia'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.