Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la PSG: Poliția i-a pus cătușele, după ce a plătit doi bătăuși să-i rupă picioarele cu bare de fier noului transfer de la FC Barcelona

PSG
PSG

O componentă a formaţiei de fotbal feminin a clubului Paris Saint-Germain a fost agresată în plină stradă, iar o coechipieră a sa a fost arestată în legătură cu acest incident, scrie miercuri L'Equipe.

Aminata Diallo, mijlocaş al lui Paris Saint-Germain şi al naţionalei Franţei, a fost arestată miercuri dimineaţă în locuinţa sa din Marly-le-Roi în cadrul anchetei vizând agresiunea suferită de coechipiera sa Kheira Hamraoui.

Pe 4 noiembrie, Kheira Hamraoui a fost agresată după o petrecere organizată de PSG într-un restaurant din Bois de Boulogne. Când era însoţită în maşină de Aminata Diallo şi o altă colegă, doi bărbaţi purtând cagule au sos-o din vehicul şi au lovit-o cu bare de fier în picioare. Cei atacatori au fugit, scrie agerpres.ro.

Condusă la spitalul din Poissy, Hamraoui a avut nevoie de copci la picioare şi la mâini. Fosta jucătoare a lui FC Barcelona, transferată în această vară de PSG, nu a putut evolua marţi împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. În locul său a fost folosită Diallo.

"Este explorată mai ales pista unei rivalităţi interne la PSG", a indicat un anchetator pentru L'Equipe.

În octombrie, Hamraoui a fost convocată după doi ani la naţionala Franţei, însă nu a putut disputa meciurile cu Estonia şi Kazahstan din cauza unei accidentări la gambă, în locul său fiind convocată Diallo.

PSG a indicat într-un comunicat că a luat act de arestarea lui Diallo şi "condamnă cu cea mai mare fermitate violenţele comise". Gruparea pariziană colaborează cu autorităţile "pentru a face lumină asupra faptelor", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.