Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Steaua: Abia ieșit din pușcărie, MM Stoica a anunțat că 'fac un pas în spate'

meme stoica

ȘOC la Steaua! Pușcăriașul MM Stoica a anunțat că se retrage. Totul, în urma unui scandal cu Denis Alibec. Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, spune despre atacantul Denis Alibec că este primul fotbalist care i-a pus la îndoială autoritatea în club în întreaga sa carieră de conducător, spunându-i ironic în timpul partidei cu FC Viitorul “vorbeşti tu de fotbal”.

“Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu "vorbeşti tu de fotbal", punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese şi îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanţe şi reţeta financiară de care Steaua şi fotbalul românesc au mare nevoie”, a scris Stoica pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dezvăluire interesantă! Sumă considerabilă plătită de Liviu Dragnea pentru a fi prezent la mormântul lui Avram Iancu

Oficialul grupării FCSB, care a avut un conflict verbal cu atacantul Denis Alibec în timpul partidei cu FC Viitorul, jucătorul răspunzându-i ironic în urma unui sfat tehnic venit de pe bancă, a spus că va face un pas în spate şi că va trece peste orgolii. “Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate şi să aplaud evoluţiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puţin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul şi să-şi pună în valoare calităţile incontestabile. P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar aşa, pentru a respecta în totalitate adevărul”, a mai scris Mihai Stoica.

Citește și: Simona Halep a primit o veste URIAȘĂ! Sunt în joc milioane de dolari

Dar, de unde a plecat scandalul? De la meciul Viitorul - FCSB 1-0. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv, Mihai Stoica, i-a strigat lui Denis Alibec, de pe banca de rezerve: “Coboară, bă, să iei mingea!”.

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: “Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”, scrie gsp.ro.

Citește și: ATENȚIE! Sumă RECORD pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

Dialog dintre cei doi a continuat și la final. Contactat de Gazetă, Gigi Becali a confirmat disputa verbală dintre cei doi.

"MM a țipat la Alibec și i-a zis «Denis, vino la primire!», iar Alibec i-a răspuns «Lasă-mă! Ce, știi tu mai mult fotbal ca mine!?» Atât a fost. După aceea și-a cerut scuze Alibec. Nu e nicio problemă la echipă. Are dreptate Denis. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist”, a declarat finanțatorul clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.