Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la TVR. Ungaria, acuzată la postul public de televiziune că face jocurile Rusiei

Emisiunea ”Articolul VII” difuzată marți seara pe TVR Plus și TVR Internațional a devenit scena unor acuzații extreme de dure la adresa Ungariei. Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a acuzat în direct guvernul de la Budapesta, în emisiunea de aseară, că împreună cu agenții ruși și cu liderii maghiarilor din țările învecinate Ungariei, acesta ar lucra pentru destabilizarea statelor membre UE și NATO unde există minoritate maghiară pentru a face jocurile prietenului de la Răsărit. Acuzațiile l-au băgat în corzi pe realizatorul emisiunii, Adrian Bucur, care s-a străduit să le oprească.

Bogdan Diaconu a lansat însă din nou la finalul emisiunii un alt atac neobișnuit pentru postul public de televiziune, atât de ”grijuliu” cu oficialitățile române: l-a acuzat pe ambasadorul României de la Chișinău, Marius Lazurca, că este un simpatizant al Rusiei și că dăunează intereselor României în loc să vină în sprijinul românilor de dincolo de Prut. Din nou, realizatorul emisiunii a fost pus într-o situație delicată.

După ce a lansat de la TVR atacuri împotriva Ungariei și a ambasadorului român din Republica Moldova, Bogdan Diaconu își lansează astăzi de la ora 18.00 a doua carte, ”România Iubită”, la Palatul Copiilor din Sectorul 4. Deloc întâmplător, în această carte sunt cuprinse atât o seamă de texte extreme de dure la adresa extremismului autonomist și a complicității ruso-maghiare, cât și descrierea eforturilor oficiale ale deputatului de a-l lăsa pe Marius Lazurca fără jobul de la Chișinău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.