Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la vârful PSD din cauza Legii anti-defăimare. Dragnea cere demisii, Zgonea se face că plouă

Președintele PSD Liviu Dragnea nu se lasă cu Legea antidefăimare. În continuare șeful PSD susține că sistemul de vot de la Camera Deputaților a făcut ca legea la care ține foarte mult și pe care a promovat-o asiduu să fie respinsă. Chiar dacă ulterior prin artificii regulamentare și prin abuz (susțin liberalii) s-a reușit întoarcerea legii la comisii în așteptarea unor timpuri mai bune, șeful PSD nu trece ușor peste afront.

Liviu Dragnea i-ar fi cerut ferm lui Valeriu Zgonea în cadrul unor discuții cu ușile închise să îl demită pe secretarul general al Camerei Deputaților, Cristian Adrian Panciu, considerat responsabil de introducerea sistemului informatic de vot care ar funcționa total anapoda făcând ca legi importante să aibă de suferit.

Valeriu Zgonea ar fi respins solicitarea șefului său de partid și a ales să își protejeze omul pus la conducerea administrativă a Camerei Deputaților și să îi facă responsabili pe adjuncții acestuia.

În fapt pare a fi vorba despre izbucnirea pe față a războiului din PSD între Zgonea și Dragnea care a izbucnit chiar după Congresul în care a fost confirmat Liviu Dragnea și care ca miză ceea ce se va întâmpla după eventuala condamnare a actualui șef din Kiseleff în Dosarul Referendumul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.