Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU - Eugen Teodorovici și Rareș Bogdan și-au aruncat cuvinte grele de la distanță: 'Măgarul ăla' / 'Un bou patentat'

Guvernul Romaniei
Eugen Teodorovici

Scandal monstru - Eugen Teodorovici și Rareș Bogdan și-au aruncat cuvinte grele de la distanță. Totul a izbucnit după ce fostul ministru al Finanțelor i-a cerut miercuri lui Victor Ciutacu să nu îi mai zică ”Orlando Teodorovici” ci ”Eugen Teodorovici”. Teodorovici l-a făcut „măgar” pe Rareș Bogdan, în timp ce liberalul l-a făcut „bou patentat”.

„Vă rog frumos, spuneţi-mi Eugen Teodorovici. Orlando a făcut-o măgarul ăla de Rareş Bogdan cu ai lui, cu Gușă. (...) Ce au încercat ei să facă cu acest Orlando? Logica lor: să ducă în derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, să-l ducă în derizoriu având acest nume, Orlando. Ăsta-i numele meu, aşa m-au botezat părinţii. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ”dandy de la Fonduri Europene” și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. ”, a spus Eugen Teodorovici.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Reacția liderului PNL nu a întârziat să apară.

„Acestui bou patentat, de o aroganta oarba, un nimeni in drum cu peruca in loc de par, ii este rusine de numele sau, cat de imbecil sa fie individul incat sa ii fie rusine de propriul lui nume, "Orlando minte putina"???? Doamme fereste. Boul nu e bou destul, daca nu e si fudul, arogant, ca un gascan.......Peruchierul loveste din nou”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.