Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal monstru în frizeria unui fost comandat al poliției. Un RECIDIVIST a SNOPIT în bătaie un tânăr

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un bărbat a năvălit în frizeria fostului comandant al poliției Borșa și a snopit în bătaie un tânăr din localitate, informează jurnalmm.ro. Potrivit sursei citate este vorba despre Ilie Gherlan, cunoscut sub porecla de „Colț Alb”.

Acesta a intrat într-o frizerie unde pur și simplu l-a snopit în bătaie pe un tânăr din Borșa. Motivele deocamdată nu sunt cunoscute. Se pare că agresorul nu ar fi fost singur, ci ar fi fost însoțit de încă două persoane.

În urma agresiunii victima a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului de Recuperare Borșa, unde medicii i-aua acordat primul ajutor.

Citește și: Sistemul energetic național, în pericol - Revoltă la Complexul Energetic Oltenia: 900 de mineri sunt în grevă spontană

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii și liniștii publice. Victima nu a necesitat internarea.

„Colț alb” a mai fost implicat într-un scandal la mijlocul lunii februarie 2018, când un salvamontist a fost lovit fără milă într-un local din Borșa, relatează vasiledale.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.