Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la audierea ministrului Muncii în Parlament: 'Este incredibil așa ceva'

Inquam Photos / Octav Ganea
violeta alexandru

Scandal monstru la audierea ministrului Muncii Violeta Alexandru în Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților! Totul a pornit după ce ministrul Muncii a anunțat că se va consulta inclusiv cu Consiliul Investitorilor Străini pentru a vedea ce decizie va lua cu privire la salariul minim pe economie.

Președintele forului legislativ, deputatul PSD Adrian Solomon, a întrebat-o de ce nu se întâlnește înainte cu investitorii români.

„Nu credeți că partenerii de dialog sunt patronatele? Ce e forumul acesta al investitorilor străini? Eu vă spun ce este Legea 62. (...) Investitorii străini nu sunt obligați de Legea 62 să se consulte cu patronatele sau să se afilieze la cele existente?”, a răspuns deputatul PSD Adrian Solomon.

„Dați-mi voie să mă întâlnesc cu cine doresc (...) Eu vă asigur că respect Legea, dar nu înțeleg să mă rezum la cadrul legal pe care îl voi respecta, ci să mă consult cu toți cei afectați de aceste măsuri”, i-a răspuns Violeta Alexandru.

Victor Ponta sună mobilizarea pentru o 'Stângă Unită': 'Nu voi fi niciodată anti PSD. Sper ca şi PSD să se schimbe în bine'

Deputatul liberal Dan Vâlceanu a sărit în apărarea Violetei Alexandru, replicându-i lui Solomon că ministrul Muncii se întâlnește cu cine dorește nu cu cine vrea domnia lui.

„Vreți să-i spuneți unui ministru cu cine să se întâlnească? Asta e întrebare de pus la comisie?”, a întrebat Dan Vâlceanu.

În replică, Solomon i-a spus liberalului: „Ca să stabilești salariul minim, da. Păi da dacă decide un cetățean de pe stradă care este șef de asociație”.

„Este incredibil așa ceva”, a reacționat Vâlceanu.

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a fost chemată, marți, la discuții în Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților, pe tema majorării salariului minim și a Pilonului II de pensii. Reuniunea Comisiei pentru muncă a Camerei a început la ora 12.00 și este în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.