Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta sună mobilizarea pentru o 'Stângă Unită': 'Nu voi fi niciodată anti PSD. Sper ca şi PSD să se schimbe în bine'

ponta psd

Victor Ponta atrage atenţia că stânga a pierdut jumătate din voturile obţinute în 2014. Fostul premier pledează pentru o reformare a PSD, urmată de o alianţă cu Pro România, o "Stângă Unită" care să contruiască o alternativă la guvernul de drepata, pe modelul 2012.

"In Romania este nevoie de politici de Stanga - insa moderne, progresiste, pro dezvoltare, pro educatie si pro sanatate!

Nu voi fi niciodata anti PSD / dar nu voi accepta sa tac si sa sustin gravele greseli si derapaje ale unor lideri lipsiti de educatie si viziune, care nu au absolut nimic in comun cu problemele si asteptarile oamenilor ! Din acest motiv am construit ProRomania - ca un proiect cu adevarat modern si orientat spre viitor! Si sper ca si PSD sa se schimbe in bine si sa isi gaseasca lideri total diferiti de cei actuali - care sa reprezinte o alternativa la o Putere de dreapta care va proceda exact ca in 2010-2011 !

In 5 ani foarte multi votanti de centru stanga au fost dezamagiti (aproape jumatate dintre cei care au votat in primul tur in 2014 au mai votat in 2019) / obiectivul principal pentru o viitoare Stanga Unita si moderna este sa inteleaga de ce i-a pierdut pe acesti oameni - sa ii recastige printr-o schimbare adevarata (nu de forma) / si sa inceapa sa vorbeasca cu noile generatii care sunt deschise ideilor progresiste si moderne (dar nu in forma prezentata acum de PSD)!

Imi amintesc ca in Decembrie 2009 ne aflam intr-o situatie asemanatoare / au urmat cativa ani grei dar necesari / si asa s-a construit anul 2012!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.