Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal MONSTRU la Cluj-Napoca, între jandarmi și vânzătorii de brazi: cătușe, sânge, urlete

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

O razie a jandarmilor în Piața Mărăști din Cluj-Napoca, județul Cluj, s-a lăsat cu mare scandal. Jandarmii veniți să verifice dacă vânzătorii de brazi au acte pe marfa pe care o vând au plecat umiliți de oamenii care au asistat la intervenția acestora.

Jandarmeria română a făcut sâmbătă, 22 decembrie, o razie printre vânzătoorii de brazi din Cluj-Napoca. Vizată a fost și Piața Mărăști, din cartierul clujean Mărști, loc unde an de an se comercializează brazi înaintea Crăciunului.

La intervenția jandarmilor un tânăr comerciant, venit de la munte pentru a-și vinde marfa, a luat-o la fugă prin piață. Jandarmii au fugit imediat după el. Încălțat cu o pereche de adidași el a alunecat pe gheață, sursele noastre nu exclud și varianta în care jandarmii să-l fi împiedicat, și a căzut la pământ. El s-a lovit cu fața de beton, iar sângele i-a țâșnit din nas.

Citește și: LIVE - Protestatarii s-au adunat în fața Guvernului și au plecat în marș spre Piața Universității: 'Libertatea şi dreptatea sunt în pericol'

Oamenii legii i-au pus imediat cătușe tânărului și s-au întors cu el la mașină. Doar că, văzând cele întâmplate, comercianții din Piața Mărăști i-au sărit în ajutor tânărului și i-au apostrofat verbal și criticat pe jandarmi pentru modul în care au intervenit. Jandarmii argumentau intervenția prin următoarea replică: „Noi ne-am făcut datoria!”

Vizibil emoționați de mulțime și de criticile venite jandarmii i-ai luat cătușele de pe mâini tânăruului venit la oraș să-și vândă brazii și l-au eliberat. Nu înainte să-i ofere o atenționare scrisă sau o posibilă amendă.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.