Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL NAȚIONAL la 'Vocea României': Câștigătorul s-a aflat fără niciun suspans - VIDEO

”Vocea României”, cel mai urmărit program TV al toamnei, în România, și-a desemnat cel de-al 8-lea câștigător! În finala de vineri seara, cei patru finaliști ai sezonului 8 ”Vocea României” au trebuit să prezinte câte trei momente de neuitat: unul singuri, unul cu antrenorul și încă unul alături de un invitat special.

Alma Boiangiu a cântat împreună cu Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici i-a avut invitați pe solistul și pe trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, Mădălina Coca l-a avut alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu, iar Bogdan Ioan a cântat împreună cu Feli.

Citește și: Olguța, dezvăluire de proporții! De cine a fost blocată legea pensiilor

Locul 4 a fost ocupat de Mădălina Coca. Alma Boiangiu a terminat pe 3. Pe locul 2 a fost Dora Gaitanovici.

Câștigător a fost Bogdan Ioan. El va pleca acasă cu marele trofeu și premiul în valoarea de 100.000 de euro. Despre Ioan se știa demult că va câștiga trofeul, el fiind autorul unui moment unic în istoria emisiunii. Interpretarea lui din etapa pe nevăzute a avut peste 100 de milioane de vizualizări la nivel internațional, fiind cel mai urmărit clip din România de la înființarea youtube.

Citește și: Detalii neștiute scoase la suprafață: Avere uriașă pentru noua șefă CSM! .

”Hai că e un blat ordinar. Vizualizările bat orice voce. Amin.”, a scris un internaut care a fost urmat de un altul: ”Tot sezonul a trăit în umbra lui MJ, a fost cel mai slab finalist, umplutură. Cele mai bune, Alma și Mădălina, pe ultimele locuri. Bătaie de joc.”. Un alt fan al emisiunii a scris: ”Cine a zis ca finala asta de la #Vocearomaniei e cea mai buna, cred ca nu le-a vazut pe ultimele trei. Foarte, foarte slaba editia asta. Cu cateva exceptii, n-a fost prea bine.”. Criticile sunt cu miile la adresa câștigătorului: ”Așa-zisul câștigător este o jignire la adresa celorlalți concurenti. Cel mai aiurea sezon de pana acum.”, e o altă replică a unui comentator din on-line.

Este a doua oară consecutiv când Smiley dă câștigătorul și a treia oară în istoria show-ului când echipa lui câștigă trofeul. Smiley a câștigat cu Ștefan Stan (în 2011, la primul sezon) și cu Ana Munteanu (la ediția de anul trecut).

Câștigătorul a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor, la audiții, după doar primele acorduri, cu piesa Earth Song, a lui Michael Jackson.

Citește și: Amuzant! Ce au căutat românii pe eMAG în 2018 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.