Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL pe litoral - Inspectorii OPC s-au certat cu patronul unei unități pentru care au dispus închiderea - Jandarmii au intervenit

litoral

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au găsit, luni, deschisă o unitate din Eforie Nord pentru care s-a dispus închiderea în urmă cu trei săptămâni. La vederea echipelor de control, soţul femeii care conduce unitatea a provocat scandal, a adus injurii inspectorilor şi s-a urcat pe chioşc, conflictul fiind aplanat după intervenţia poliţiştilor.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a declarat, luni, că a verificat o unitate de alimentaţie publică din staţiunea Eforie Nord pe care o închisese în urmă cu trei săptămâni din cauza mai multor nereguli, constatând că aceasta fusese redeschisă fără acordul CJPC, scrie News.ro.

Constantinescu spune că la vederea echipelor de control, a început un scandal în care a fost implicat soţul femeii care conduce unitatea.

”S-a urcat pe chioşc, ameninţând că se aruncă, ne-a adus injurii, a spart cântarul care era lipsit de verificare metrologică”, a povestit şeful CJPC Constanţa.

Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de Poliţie.

Horia Constantinescu spune că unitatea va fi sancţionată din nou, valoarea sancţiunii urmând să fie stabilită în perioada următoare. De asemenea, el a menţionat că va solicita Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor închiderea definitivă a unităţii respective.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.