Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal sângeros în stil oltenesc - Bărbat de 56 de ani de ani înjunghiat de un altul de 80 de ani: Motivul este incredibil

politia nu treceti

Olt: Bărbat de 80 de ani, arestat preventiv după ce l-a înjunghiat pe un altul, în vârstă de 56 de ani. Agresorul era supărat că victima îi ceruse 50 de lei după ce îl transportase cu o căruţă.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din judeţul Olt a fost arestat preventiv, după ce l-a înjunghiat pe un altul, în vârstă de 56 de ani, fiind nemulţumit că acesta îi ceruse suma de 50 de lei pentru că îl transportase cu o căruţă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că fapta s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri,

"(...) pe fondul unui conflict spontan, inculpatul G.N., în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Dăneasa, a lovit-o pe persoana vătămată D.I., un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu o cârjă din lemn, în zona capului şi a mâinii stângi, după care a înjughiat-o cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa. De precizat că persoana vătămată D.I., în după -amiaza zilei de 15.02.2022, îl transportase cu căruţa pe inculpat, pe raza oraşului Drăgăneşti-Olt, iar la întoarcere, la locuinţa inculpatului, i-a solicitat acestuia să-i plătească suma de 50 de lei, cu titlu de contravaloare a transportului, însă, inculpatul s-a enervat şi l-a agresat fizic”, se arată în comunicat.

Agresorul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, dar a precizat că celălalt bărbatul l-a lovit primul, cu un băţ în zona feţei.

Bătrânul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, fiind prezentat Tribunalului Olt care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.