Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal TOTAL după vizita lui Liviu Dragnea la Iași! Maricel Popa, luat la bani mărunți de liberali: 'Are nişte răspunsuri urgente de dat'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liderul PNL Iaşi, Marius Bodea, îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean, Maricel Popa, preşedinte al PSD Iaşi, să explice de ce a folosit patrimoniul Consiliului Judeţean, dar şi angajaţi ai instituţiilor din subordine, la acţiunea de sâmbătă a partidului la care a fost prezent şi Liviu Dragnea. Totodată, liderul liberal îi solicită şefului PSD Iaşi să prezinte facturile şi dovada plăţilor efectuate de filiala ieşeană a social-democraţilor pentru serviciile prestate.

Marius Bodea afirmă că, atât Teatrul ”Luceafărul”, locul unde s-a desfăşurat conferinţa judeţeană a PSD Iaşi, cât şi ansamblul folcloric care a întreţinut atmosfera pe scena din faţa teatrului, se află în subordinea CJ Iaşi, iar finanţarea este asigurată din bani publici.

Bilanț NEGRU după exploziile din Sri Lanka - Numărul morților crește de la oră la oră! Printre victime sunt și străini

„Dincolo de reverberaţiile naţionale ale descălecării lui Liviu Dragnea la Iaşi şi a fugii sale cu duba cu geamuri fumurii la finalul manifestării pentru a nu da piept cu ieşenii veniţi să protesteze împotriva guvernării sale dezastruoase, Maricel Popa are nişte răspunsuri urgente de dat. Domnul Popa trebuie să ne pună la dispoziţie de urgenţă facturile şi dovada plăţilor pentru serviciile prestate de către Teatrul Luceafărul şi ansamblul folcloric al CJ. Ar fi de neconceput ca şeful CJ, Maricel Popa, să fi folosit resursele instituţiei publice pe care o conduce pentru a-şi rezolva problemele de partid“, afirmă într-un comunicat de presă şeful filialei municipale a PNL Iaşi, Marius Bodea, potrivit news.ro.

Potrivit acestuia, PSD a folosit aceste instituţii “ca pe un preş şi le-a expus în mod inutil într-o acţiune de partid eşuată“.

La Conferinţa Judeţeană a PSD Iaşi desfăşurată sâmbătă la Teatrul Luceafărul au fost prezenţi Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi alţi membri din conducerea partidului. Înainte de sosirea lui Dragnea, atmosfera a fost întreţinută de ansamblul folcloric din subordinea Consiliului Judeţean, artiştii evoluând timp de peste o oră pe o scenă amenajată în faţa teatrului din Iaşi.

Potrivit programului iniţial stabilit de social-democraţi, Dragnea ar fi urmat să ţină şi un discurs pe scena respectivă, însă organizatorii au renunţat la idee, întrucât în zonă s-au adunat peste 500 de persoane care i-au huiduit pe liderii social-democraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.