Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL uriaș în Moldova cu declarații grave: 'Se spală bani în Ambasada Moldovei din Rusia'

moldova rusia

Astea sunt declaraţiile care vor zgudui din temelii Republica Moldova. Se pare că la Ambasada Republicii Moldova din Rusia se spală bani.

În incinta Ambasadei Republicii Moldova în Federaţia Rusă există un centru de spălare a banilor proveniţi din scheme ilegale, iar culmea este că mai mulţi oficiali din cadrul diferitor ambasade cunosc acest fapt. Dezvăluirile au fost făcute de liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul emisiunii „Interpol” de la TV7. Usatîi susţine că acest centru de spălare a banilor în Republica Moldova a fost plasat anume în cadrul Ambasadei Moldovei în Rusia din motive de securitate şi mai ales că pentru percheziţionarea misiunii diplomatice este nevoie de acordul autorităţilor din RM.

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante ale doctorului care l-a omorât pe Michael Jackson: Ce făcea vedeta

„În Ambasada Moldovei în Rusia există o grupare care se ocupă de gestionarea banilor ilegali. Centrul de spălare a banilor în Republica Moldova se află anume acolo din motive de securitate. Pentru a face percheziţii în acea instituţie, MAE rus ar trebui să ceară pe cale diplomatică acordul Ministerului de Externe din Moldova. Până vor avea loc toate procedurile diplomatice, acest centru va pleca de acolo şi nu va mai exista nici urmă a acelor oameni. Până vor veni mascaţii vor fi schimbate până şi tapetele, nemaivorbind de serverele unde este stocată informaţia”, a spus Usatîi adăugând că în această afacere este implicat omul de afaceri Timotin, dar şi un cetăţean moldovean reţinut recent în Taiwan.

Citeşte şi: Fiica lui Barack Obama ar fi putut fi victima unui atentat în Franța: Ce a salvat-o

Liderul Partidului Nostru a mărturisit, de asemenea, că după ce a aflat despre această afacere, a încercat să discute cu diferiţi oficiali din cadrul mai multor ambasade la Chişinău, descoperind într-un final că ei cunosc despre activitatea centrului de spălarea a banilor aflat în Rusia. „Este vorba despre anumite tranzacţii, pot fi companii off-shore din Cipru, companii ruseşti şi chiar din ţările baltice”, a mai adăugat Usatîi.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a judecătorilor: Ce s-a întâmplat cu Dan Şova

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.