Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL URIAȘ în Olt: Președintele unei secții a fost AMENDAT pentru ce a făcut

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Preşedintele unei secţii de votare din comuna Rotunda a fost amendat, duminică, cu suma de 4.500 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Claudia Radu, care a menţionat că persoana respectivă a fost sancţionată în urma unei sesizări depusă duminică de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Potrivit purtătorului de cuvânt al biroului Electoral de Circumscripţie Judeţeană (BEJ) Olt, Dan Stoichicescu, este vorba de preşedintele secţiei de votare nr. 291 din comuna Rotunda, care duminică a fost îndepărtat din secţia de votare iar atribuţiile funcţiei de preşedinte al secţiei de vot au fost preluate de locţiitor, informează agerpres.ro.

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Universitatea de Medicină: Un profesor s-a DEZBRĂCAT în fața studenților! Reacția ȘOCANTĂ a studentelor / VIDEO

Persoana amendată şi îndepărtată din secţia de votare ar fi postat pe un site de socializare imagini cu candidaţii unui partid politic şi îndemnuri de a vota lista acelui competitor electoral.

"AEP a înaintat astăzi (n.r. duminică) Biroului Electoral de Circumscripţie Olt un document în care se arată că preşedintele secţiei de votare 291 din comuna Rotunda a fost exclus din corpul experţilor electorali. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă de către poliţie şi a fost îndepărtată din secţia de votare, iar atribuţiile de preşedinte al secţiei de votare au fost preluate de locţiitor", a spus Dan Stoichicescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.