Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal URIAȘ la echipa lui Marius Șumudică: președintele clubului a sărit să bată arbitrii/ VIDEO

Preşedintele clubului Yeni Malatyaspor, Ali Gevrek, a sărit să atace brigada de arbitri la finalul meciului de pe teren propriu cu echipa Kayserispor, scor 2-2.

Totul a durat aproximativ 20 de minute, scrie mynet.com.

Arbitrii au fost nevoiţi să aştepte pe teren, înconjuraţi de forţele de ordine care îi protejau. Abia după 20 de minute, brigada formată din Huseyin Gocek, Kamil Cetin şi Candaş Elbil a putut pleca la vestiare.

Brigada de arbitri a fost criticată dur de jucătorii Sadik Ciftpinar şi Adem Buyuk. “Să le fie ruşine. Ăştia vin aici ca să arbitreze la nivel înalt. Păcat. Păcat de sudoarea vărsată de colegii mei”, a spus Ciftpinar, informează News.ro.

“Trebuie să îmi aleg foarte bine cuvintele. Este o ruşine! Aş fi vrut să-i fi văzut pe arbitri cum au mers înăuntru. Spun: ‘Aveţi dreptate’ şi se trece peste ce a fost. S-a terminat meciul, avem dreptate, acum ce va fi? Cine sunteţi voi? Noi dacă vorbim puţin suntem suspendaţi trei meciuri. Omul ăsta ne ameninţă aici. Ce să facem acum? Nu vreau să vorbesc în fiecare săptămână despre arbitri. Să merg în istanţă acum?”, a afirmat şu Adem Buyuk.

Marius Şumudică a declarat că Yeni Malatyaspor ar fi trebuit să beneficieze de un penalti. “Sunt de nouă meciuri aici. La meciurile la care am fost nu am văzut ca arbitrii să ceară analiza VAR. M-am uitat de zece ori la fază, penalti. Însă nu s-a cerut nici VAR. A luat o decizie în favoarea adversarilor noştri. Jucăm acasă, toată lumea vede ce se întâmplă. Nu cred că s-au luat decizii corecte. Jucătorii au dreptate să se enerveze. Au cu toţii familii. Jucăm la minus 5 grade. Dacă se acorda penalti într-un moment când totul mergea bine poate era decisiv. Nu ni s-a acordat şi din cauza acestei decizii proaste am pierdut trei puncte”, a spus tehnicianul.

Formaţia Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa lui Silviu Lung Jr., Kayserispor, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului Turciei.

Yeni Malatyaspor a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Chouiar ’25 şi Buyuk ’36. Pentru Kayserispor au înscris Gavranovic ’56 şi Pektemek ’90.

Lung Jr. a jucat pr toată durata partidei.

Kayserispor ocupă locul 15 în clasament, cu 21 de puncte, în timp ce Yeni Malatyaspor este pe 18, cu 15 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 45 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.