DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

SCANDAL URIAȘ la Timișoara - Nicolae Robu a EXPLODAT la adresa lui Dominic Fritz: Caracter de NIMIC

pressalert.ro
Nicolae Robu

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, recunoscut pentru temperamentul său vulcanic, a izbucnit la adresa succesorului său, Dominic Fritz. Robu spune că Fritz e un caracter de nimic. Ieșirea sa vine după ce Fritz a acuzat că primăria are facturi restante în sumă de 76 de milioane de lei. La finele săptămânii trecute, societatea locală de termoficare anunța că Timișoara riscă să rămână fără apă.

Citește și: Ion Cristoiu ÎL TOACĂ pe Klaus Iohannis: A ținut MORȚIȘ să facă alegeri, convins că poporul îl iubește

"Măşti râzânde, puse bine, pe-un caracter inimic!

REPLICĂ: EXPLICAȚIE, POATE ÎNȚELEGE ȘI DL FRITZ DIFERENȚA DINTRE A GESTIONA UN BUGET ANUAL DE 1-1.5 MILIARDE EURO ȘI UN BUGET AL GOSPODĂRIEI TALE CU PRIETENA, TU, DE FAPT, FĂRĂ SALARIU FIIND!

A auzit cineva de vreo problemă a vreunei firme în raporturile cu Primăria Timișoara, timp de 8 ani, cât am fost eu Primar? În mod sigur nu, pt că așa ceva nu a existat!

Să te plângi de 80 milioane lei facturi de plătit când tu încasezi peste 40 de milioane pe lună, iar acum, la sfârșit de an și în primele trei luni ale anului următor, mai ales în acestea, mult-mult mai mult, te descalifică total! Este rușinos, pur și simplu!

Dl Fritz și consilierii săi prezentați ca “mici genii”, de fapt ca “mari genii”, consilieri care, de fapt, așa cum ne-a dezvăluit presa, anual au încheiat activitatea firmelor lor cu minusuri mari în raport cu cifrele de afaceri avute , nu pricep, pur și simplu, nimic. Totul, într-o Primărie, trebuie văzut în dinamica lucrurilor, domnilor/doamnelor! Vă asigur că Primarul celei mai mici localități din România știe asta!

Eu am avut momente cu 200 de milioane lei de achitat -de aceea am spus și repet că situația de-acum e cea mai bună din ultimii mulți ani!-, dar nu m-am panicat, nu m-am plâns, ci am gestionat lucrurile cu calm și ȘTIINȚĂ DE A LE GESTIONA, contând pe ceea ce știam că urmează să încasez, respectiv să-mi mai intre la plată. Și astfel, FĂRĂ SĂ CREEZ PROBLEME NIMĂNUI, niciunui partener, am manageriat cu succes DEZVOLTAREA ÎN FORȚĂ care a produs transformările radicale în bine pe care oricine le poate vedea și de care se bucură și acest domn, de un an și ceva rezident în Timișoara, NU DOMICILIAT în Timișoara, cum i-ar cere legea (dar legea se pare că doar pt unii e valabilă în țara asta!)

Mai adaug ceva: această sumă avută la plată acum, la sfârșit de an, este pe fond de pandemie, când zeci de milioane am cheltuit în plus față de ce era prevăzut inițial, pt spitalele orașului! Și-atunci, ca să dau un exemplu, am preferat să amân plata unor rate din cumpărarea Campusului Colegiului Bănățean, în valoare de cca 10 milioane lei, către Episcopia Romano-Catolică, având clemență din partea acesteia, clemență pt care mereu am fost recunoscător și să folosesc banii în campania anticovid, să cumpăr VENTILATOARE PT ATI! Și n-am lăsat Timișoara fără apă caldă și căldură niciodată și chiar dacă am fost la limită de mai multe ori an de an, nici măcar n-am tulburat liniștea cetățenilor, stârnindu-le panica, ci am rezolvat problemele discret, doar de asta eram Primar să le rezolv!

Încă o dată: rușine!

Sunt convins că zi de zi, votanții raționali ai d-lui Fritz, a căror opțiune o respect,

care n-au rezonat cu mine -fie neiertându-mi anumite greșeli, mai ales atitudinale destul de multe, făcute de mine, recunosc, conștientizându-le acum, mai maturizându-mă, mai “înțelepțindu-mă” între timp și având timp, ieșind din iureș, să fac analize, ajutat în acest sens și de SarsCov2-ul încasat la sfârșitul mandatului, fie pur și simplu, doar între oameni există simpatii și antipatii-

sau care, chiar dacă au fost mulțumiți de prestația mea, au vrut o înnoire văd că nu au ce-au sperat,

văd că Timișoara e din ce în ce mai amorțită.

Stimați timișoreni, aceste replici ale mele vin din respect pt dv, pt toți, indiferent dacă m-ați votat sau nu -mie îmi e f bine, ff bine, credeți-mă, în profesia mea de profesor universitar, unde nu există stres -ieri nu m-am ridicat timp de 5 ore din fața calculatorului, n-am fost disturbat de nici măcar un telefon-, nu există calomniile adversarilor, zilnice, nu există ipocriziile colaboratorilor etc-. Dacă nu le-aș da, dv ați fi dezinformați, pt că dacă funcționează ceva bine la această echipă, este manipularea, intoxicarea, propaganda! Altceva -NIMIC!", scrie Robu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.