Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal uriaș în Dolj: Un bărbat și-a amenințat cu moartea fosta partenere şi a sărit la poliţistul chemat să intervină

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Scandal uriaș în Dolj: Un bărbat și-a amenințat cu moartea fosta partenere şi a sărit la poliţistul chemat să intervină

Un bărbat de 35 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după a făcut scandal la locuinţa fostei partenere şi a ameninţat-o cu moartea pe femeie. De asemenea, el l-a ameninţat şi pe un poliţist care fusese chemat să aplaneze acel conflict, anunță news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de o tânără de 27 de ani, din comuna Drănic, cu privire la faptul că fostul partener, în vârstă de 35 de ani, din comuna Valea Stanciului, ar fi intrat fără drept în curtea locuinţei acesteia şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

“La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea, fiind găsiţi atât apelanta, cât şi bărbatul, ocazie cu care s-a constatat faptul că bărbatul ar fi intrat fără drept în curtea fostei concubine, adresându-i acesteia ameninţări cu moartea. Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului, pe numele bărbatului fiind emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. De asemenea, cu ocazia intervenţiei la faţa locului, bărbatul ar fi adresat ameninţări şi la adresa unuia dintre poliţişti”, a transmis IPJ Dolj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru ultraj. El a fost prezentat Judecătoriei Segarcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.