Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL: Vicepreședintele ales al SUA, HUIDUIT la un musical de pe Broadway - VIDEO

The Daily Signal
mike pence

Vicepreședintele-ales al SUA, Mike Pence, a fost prezent la musicalul Hamilton de pe Broadway, însă seara nu a decurs așa cum probabil că se aștepta. Liderul echipei de tranziție al lui Donald Trump a fost huiduit de spectatori, iar actorii de pe scenă i-au transmis un mesaj, la final, relatează BBC News.

Unul dintre protagonişti, actorul Brandon Dixon, s-a adresat lui Mike Pence, citind următorul mesaj: “Noi, domnule, suntem America diversă, alarmată şi îngrijorată de faptul că noua administraţie nu ne va proteja pe noi, nu va proteja planeta noastră, copiii noştri, părinţii noştri, că nu ne va apăra şi nu ne va susţine drepturile inalienabile, domnule. Sperăm cu adevărat că acest spectacol vă va inspira să susţineţi valorile noastre americane şi să lucraţi în folosul nostru, al tuturor”.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

Mesajul a fost scris, în colaborare, de autorul musicalului, Lin-Manuel Miranda, regizorul Thomas Kail şi producătorul Jeffrey Seller, după ce aceștia au aflat că Mike Pence va fi prezent la eveniment. Totodată, aceștia l-au huiduit pe vicepreședintele-ales al SUA, atunci când a intrat în sală. Potrivit sursei citate, spectacolul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza huiduielilor. Astfel, atunci când actorul Dixon a început să citească mesajul, ei i-a îndemnat pe oameni să nu îl huiduiască și l-a rugat pe Mike Pence, care se pregătea să plece, să stea și să asculte.

Mike Pence nu a comentat incidentul, însă Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trump și un membru cheie al echipei de tranziție, a afirmat că vicepreședintele-ales merita mai mult respect. Mesajul actorilor nu a fost unul întâmplător. Mike Pence a stârnit controverse anul acesta după ce a semnat o lege discriminatorie pentru comunitatea LGBT.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Mike Pence nu este primul politician important care vizionează musicalul extrem de apreciat. Președintele Obama a fost și el în public, anul trecut, iar ulterior s-a alăturat echipei în culise. Totodată, Hillary Clinton a văzut și ea acest musical. De altfel, ea s-a bucurat de susținerea autorului musicalului Lin-Manuel Miranda, în timpul campaniei electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.