Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalos - Cămin de bătrâni Crucea Roșie, fără autorizație, închis pentru mizerie și mâncare expirată: Viorel Cataramă cere demisii

arhiva personala
Viorel Catarama

Omul de afaceri Viorel Cataramă dezvăluie  un caz revoltător în scandalul azilurilor din România. Un cămin Crucea Roșie din Vrancea funcționa fără autorizație. A fost închis rapid, după ce autoritățile au descoperit acolo mizerie și mâncare expirată.

"In data de 12 Iulie, autoritățile din județul Vrancea au au închis un cămin de bătrâni din localitatea Vârteșcoiu care aparține de Crucea Rosie Vrancea, care nu avea nici măcar autorizație de funcționare! Motivele? Multe: igiena precara, medicamente si alimente expirate, condiții inumane de locuit!

Sunt fapte clare si, cu toate acestea, reacția Societății Naționale de Cruce Rosie a fost de neacceptat: "ne angajam sa colaboram pe deplin cu autoritățile". Pai, colaborarea cu autoritățile este opționala sau obligatorie? Respectarea legii este opționala sau obligatorie in Romania?

Crucea Rosie nu este un obscur ONG, condus de indivizi fără empatie pentru semenii lor, dispuși pentru confortul lor sa abuzeze bătrâni lipsiți de apărare si care merita toata simpatia si atenția noastră!

De aceea, pe aceasta cale, solicit demisia imediata a președintelui Jenică Lazar si a directorului Rodica Davideanu si asumarea dificila, dar necesara a responsabilității faptelor petrecute! Fac mențiunea ca, mai multe Filiale de Crucea Rosie si-au manifestat indignarea si nemulțumirea fata de aceasta situatie!", scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.