Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalos: o ușă din România, cunoscută printre turiști, a fost distrusă de persoane necunoscute

Radu Pop
sansanews.ro
ușă

Un proiect inedit, gândit de un buzoian din Podgoria, a făcut, în urmă cu exact o lună, înconjurul țării. Este vorba despre „Ușa din natură”, ideea lui Adrian Gheorghe, care a prins foarte repede și a pus imediat localitatea în care trăiește pe harta turistică, relatează în exclusivitate sansanews.ro. Buzoianul a amplasat în mijloc naturii, pe islazul de la marginea comunei Podgoria, o ușă veche, recondiționată, care a devenit rapid magnet pentru buzoieni, dar și pentru turiștii dornici de poze inedite. Fotografiile cu „Ușa din natură” au umplut internetul.

Ușa a fost acum furată, după cum a remarcat buzoianul: „Bineînțeles că am sunat la 112 pentru a raporta acest furt și această distrugere până la urmă, autoritățile au venit la fața locului. Am găsit ușa cu cadrul peste drum, ca să spun așa, în pădure, cadrul aruncat într-o parte la 50 de metri, o ușă la 50 metri, altă ușă la fel, deci practic au fost mai mulți acolo”, a declarat, în exclusivitate pentru Șansa News, Adrian Gheorghe.

Poliția a deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a da de urma celor care au comis această faptă. Adrian Gheorghe speră că vandalii vor fi prinși și anunță că nimic din ce s-a întâmplat nu va opri proiectul ce are ca scop promovarea comunei Podgoria.

Foto: sansanews.ro

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.