Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalos! Regina Elisabeta a II-a, comparată cu Hitler la o televiziune de stat: 'Unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii' (Video)

mirror.co.uk
Regina Elisabeta II

Televiziunea de stat iraniană a numit-o pe Regina Elisabeta a II-a „unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii” și chiar a comparat-o cu Adolf Hitler într-o serie de dezvăluiri șocante.

În timp ce lumea este în doliu pentru una dintre cele mai iubite figuri din istoria modernă, regimul autoritar a susținut că decesul monarhului este „o veste bună pentru oamenii asupriți ai lumii” și a spus că moștenirea ei este „plină de crimă, abominație și murdărie', relatează dailymail.co.uk.

Liderii unor regimuri similare autoritare, Vladimir Putin și Xi Jinping, au transmis condoleanțe familiei regale săptămâna trecută.

Însă Ministerul de Externe al Iranului nu a comentat despre moartea ei sau ascensiunea pe tron a regelui Charles al III-lea, iar canalele sale de televiziune legate de guvern au răspândit remarci josnice despre moștenirea ei.

Pe rețeaua iraniană Channel 1, savantul Foad Izadi de la Universitatea din Teheran a spus, în comentarii traduse de Instituția de Cercetare din Orientul Mijlociu: „Poate că, în lumina celor 70 de ani pe tron, ar trebui inclusă în aceeași listă cu Hitler.

„Dintr-o anumită perspectivă, ar trebui să fim întristați că această persoană a murit pentru că a murit fără a fi judecată, fără a fi pedepsită și fără a plăti pentru crimele ei”.

Într-o transmisie în limba engleză pe postul guvernamental PressTV, el a adăugat: „Regina este un imperialist celebru, colonialist, criminal de război, agresiunea armatei britanice în întreaga lume se face sub numele ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.