Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALOS: În plin scandal de EPIDEMIE de gripă au apărut panouri anti-vaccinare în mai multe orașe din țară

www.adevarul.ro
vaccin, panouri, anti-vaccinare

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în mai multe localităţi din ţară, miercuri, chiar în ziua în care Ministerul Sănătăţii a declarat epidemia de gripă, informează Mediafax.

Panourile au fost amplasate, miercuri, în Târgu Mureş, pe str. Gheorghe Doja, în judeţul Braşov pe drumul spre Predeal, în localităţile Corunca şi Târnăveni, din judeţul Mureş, precum şi în judeţul Cluj.

Citește și: Președintele Tribunalului Timiș, mesaj INCENDIAR de ziua sa: Toţi veţi plăti. Pentru răul făcut, pentru minciunile spuse, pentru destinele frânte

Panourile conţin mesajul „Vaccinurile sunt medicamente – citeşte prospectele. Cunoaşte riscurile”, „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?” sau „Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”.

Membrii proiectului „Cunoaşte riscurile” îşi asumă iniţiativa pe facebook şi fac apel la donaţii pentru plata chiriei panourilor, care se ridică la 1.000 de euro lunar.

„Mulţumim celor care ne susţin financiar ca să putem continua informarea! Nu în ultimul rând, vrem să mulţumim şi firmei care ne ajută cu aceste panouri (aici am avut surpriza plăcută să găsim oameni care ne-au înţeles şi ne susţin, indiferent de obstacolele pe care le-au întâmpinat din partea autorităţilor)”, se mai arată în postare.

Citește și: Gabriela Firea, acuzații grave în scandalul apei potabile din București

„Cunoaşte riscurile” este un proiect pornit de un grup de oameni care luptă pentru conştientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, incluzând, aici, şi vaccinurile.

„Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populaţia să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărţi de specialitate”, precizează membrii „Cunoaşte riscurile”.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, miercuri dimineaţă, că e declarată epidemie de gripă, deoarece au fost înregistrate trei săptămâni epidemice consecutiv.  Alţi trei bărbaţi, din judeţele Iaşi, Vrancea şi Hunedoara, au murit din cauza gripei, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Astfel, numărul deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 61.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.