Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul continuă la CSA Steaua - Talpan ar fi cheltuit 10.000 de euro pe copii xerox

prosport.ro
florin talpan

Florin Talpan nu mai luptă doar cu Becali, e în război și cu propriul club. Juristul a cerut să fie numit comandant al CSA în locul lui Bixi Mocanu, superiorul i-a deschis patru cercetări disciplinare și încearcă să scape de el de la Steaua, potrivit gsp.ro.

Juristul-vedetă Florin Talpan l-a „dezbrăcat” pe Becali de numele Steaua și de dreptul de utilizare a mărcii și a palmaresului roș-albaștrilor, acum și-a mai deschis un front, într-un război civil cu comandantul clubului al cărui angajat este!

„ Bixi Mocanu trebuie să demisioneze! E vinovat fiindcă a făcut tot posibilul să-mi pună piedici, a căutat doar să mă încurce! M-a urmărit, m-a verificat și mi-a trimis inspecții care au afectat activitatea mea în procesele pe care le am!” a fost discursul acuzator al lui Talpan.

Juristul l-a atacat pe Mocanu în public, în declarații, comandantul contraatacă „intern”, cu proceduri menite să-l sancționeze pe subordonatul lui. E vorba despre patru cercetări disciplinare aflate în desfășurare. Printre motivele invocate anti-Talpan: declarații împotriva conducerii clubului, deconturi suspecte și un proces pierdut cu Gigi Becali.

Încă o asociaţie de procurori încalcă legea şi prezintă informaţii false despre cazul din Caracal

„AI DEPUS LA TRIBUNAL FULARELE, CĂNILE?”

De ce conducerea clubului a devenit bănuitoare în privința deconturilor? Juristul a efectuat mai multe cheltuieli în ultimul an și jumătate, bani consumați pentru procesele Clubului Sportiv al Armatei. Talpan a decontat costurile la CSA, totul cu documente în regulă. 42 de facturi a adus doar în ultimele 12 luni.

Ce i se pare suspect comandantului, din moment ce „avocatul” a prezentat documente în schimbul banilor consumați? Natura cheltuielilor o contestă șefii CSA:

- Copii xerox în valoare de 53.570 de lei! Peste 10.000 de euro, așadar, numai pentru copierea unor documente. 297.611 copii xerox ar fi folosit Talpan în procesele lui! Juristului i-a fost pus în vedere: „Trebuie să justifici costurile și altfel decât cu documente, să demonstrezi cumva că ai depus în instanță actele care au necesitat atâția bani!”. „Florin a interpretat asta ca pe o nouă piedică din partea comandantului, de aceea a pornit disputa cu Bixi Mocanu în public”, susține o sursă din Clubul Armatei.

- Echipament sportiv: tricouri, eșarfe, fanioane, un breloc, fulare tricotate, căni. Doar într-o factură din aprilie, Talpan a decontat 2.900 de lei pentru achiziționarea de achipament. La fel ca în cazul sutelor de mii de printuri în valoare de peste 10.000 de euro, juristului i s-a cerut să explice la ce i-a folosit în instanțe echipamentul pentru care a plătit. „Ai depus la Tribunal fularele, cănile?”, l-a întrebat comandantul. Întrebarea asta a aprins și mai tare conflictul, juristul e convins acum că șeful îi pândește răuvoitor toate mișcările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.