Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul contribuţiilor la Pilonul II ia AMPLOARE. Administratorii privaţi dau Guvernul Dăncilă în judecată

Inquam Photos/Octav Ganea
sedinta de Guvern Viorica Dancila

Scandalul suspendării contribuţiilor la Pilonul II de pensii ia amploare. Deşi Guvernul Dăncilă a negat intenţiile de a opri viramentele către fondurile private, un nou document a apărut astăzi în acest sens. Senatorul PNL Florin Cîţu a făcut public un document prin care guvernul anunţa Comisia Europeană cu privire la suspendarea plăţilor.

Citeşte şi: Primarul Capitalei, anunț de ULTIMĂ oră despre ANL-urile din proiectul Henri Coandă. Termenul de FINALIZARE

Administratorii de pensii private iau în calcul să de guvernul în judecată, pentru a apăra banii românilor, anunţă Hotnews.ro.

"Ceea ce pot să îi asigur pe cei 7 milioane de participanți este faptul că nu vom rămâne nepăsatori și nemișcati.", a declarat joi Radu Crăciun, președintele APAPR (asociația care reprezintă cei șapte administratori de pensii private), întrebat care sunt căile juridice prin care ar putea acționa în diversele scenarii ale Guvernului, precum cel al suspendării contribuțiilor. "Noi deja beneficiem de asistența juridică a unor profesioniști și ne pregătim să luăm în considerare orice căi de atac ne vor sta la dispoziție pentru a apăra banii celor care în momentul de față participă la Pilonul II.', a declarat Radu Crăciun, șeful BCR Pensii și al APAPR, în cadrul conferinței organizate de Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) că în condițiile în care nu se știu planurile concrete ale Guvernului este prematur să se discute despre căile exacte de atac, mai anunţă sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.