Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL electoral continuă în Sectorul 2. Apar noi dovezi/ FOTO

Candidatul PNL la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, a depus plângere penale împotriva contracandidatului său, Mihai Toader și a a directorului general în cadrul Administrației Domeniului Public al Sectorului 2, Cristian Lemnaru.

Vezi și: Condamnare DEFINITIVĂ pentru o celebră judecătoare: A primit 7 ani cu EXECUTARE

Dan Cristian Popescu îi acuză pe Mihai Mugur Toader și pe Cristian Lemnaru că „şi-au exercitat influenţa specifică funcţiilor pe care le deţin în vederea determinării salariaţilor ADP Sector 2, pentru ca aceştia să realizeze muncă fizică şi să utilizeze utilajele/echipamentele ce se află în proprietatea ADP Sector 2, pentru şi în folosul personal al acestora.”

După ce primarul interimar a susținut public că mașinile aparțineau unor particulari, apare dovadă clar că de fapt mașinile aparțineau ADP Sector 2:

content-image

content-image

content-image

În consecință, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus astăzi, 2 iunie 2016, o completare la plângerea penală împotriva viceprimarului cu atribuții de Primar al Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, și a Directorului General în cadrul Administrației Domeniului Public al Sectorului 2, Cristian Lemnaru. Completarea aduce la cunoștința procurorilor că cei amintiți mai sus, împreună cu Directorul de Producție și Administrativ al ADP Sector 2, Mircea Frîncu, pun presiuni asupra martorilor, angajați ai ADP Sector 2, pentru ca aceștia să depună mărturii mincinoase în fața procurorilor.

„Vreau să-i îndemn pe toți cei care au informații despre acțiuni ilegale ale celor ce conduc în acest moment Primăria Sectorului 2 și instituțiile din subordinea sa, să nu se lase intimidați și să aducă aceste informații în fața justiției. Oricine are știință de astfel de fapte și le ascunde, se face părtaș la ele. În același timp, îi îndemn pe angajații acestor instituții să nu se mai lase umiliți și folosiți în scopurile personale ale conducerii actuale”, a declarat Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria Sectorului 2 din partea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.