Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL este abia la început: Plecat de la ITV, Piers Morgan vrea scuze de la CBS, după atacurile la care a fost supus

Entertainment Weekly
Piers Morgan Meghan Markle

Prezentatorul de televiziune Piers Morgan, care a părăsit săptămâna aceasta „Good Morning Britain” de la ITV, după o serie de comentarii la adresa lui Meghan Markle, cere show-ului „The Talk” de la CBS să îi prezinte scuze.

Vineri, la câteva ore după ce Sharon Osbourne, gazdă a emisiunii „The Talk”, care îi este prietenă, şi-a clarificat poziţia după ce a fost acuzată de rasism în emisiune, Morgan i-a sărit în apărare, scrie news.ro.

Citește și: Datele care răstoarnă criticile! Situația făcută publică de Rareș Bogdan

„Sharon a fost făcută de ocară şi intimidată să se scuze pentru că m-a apărat în faţa colegilor care mă acuză de rasism pentru că nu cred rahatul lui Meghan Markle”, a scris el pe Twitter. „Aici am ajuns. Le cer agresorilor de la «The Talk» să prezinte scuze pentru insultele scandaloase pe care mi le-au adus”.

Osbourne scrisese anterior că, după ce a cugetat şi analizat comentariile primite în urma discuţiei din ediţia de miercuri, vrea să îşi clarifice afirmaţiile.

Citește și: Atac fără precedent la Mircea Dinescu: ‘Pușlama ordinară’

„Am fost mereu primită cu atât dragoste şi sprijin de comunitatea de culoare şi am un mare respect şi dragoste pentru comunitatea de culoare”, a scris ea. Soţia lui Ozzy Osbourne a prezentat scuze oricui s-a simţit jignit de ceea ce a spus ea în emisiune şi celor care au fost derutaţi. Ea a subliniat că nu aprobă rasismul, misoginismul sau hărţuirea. „Voi sprijini mereu libertatea de exprimare, însă acum văd cum, fără să vreau, nu am făcut distincţia clară”.

Sharon Osbourne a fost una dintre cei care l-au apărat deschis pe Morgan privitor la remarcile lui despre soţia prinţului Harry, în urma plecării lui de la „Good Morning Britain”.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu reacționează la atacul lui Florin Cîțu: ‘Pramatia aia schizoidă m-a făcut terorist’

„Sunt cu tine. Sunt alături de tine. Oamenii uită că eşti plătit pentru părerea ta şi că nu faci decât să îţi prezinţi adevărul”, a scris Osbourne.

În ediţia „The Talk” de miercuri, ea a spus că se simte ca şi când ar urma să fie pusă „pe scaunul electric”, pentru că „am un prieten despre care mulţi cred că este rasist şi asta mă face şi pe mine rasistă”.

Citește și: Adina Alberts face publice conversații de pe WhatsApp: ‘Cazul m-a zdruncinat teribil. Mama ei susține că a fost ucisă de malpraxis’

Morgan şi Osbourne au fost împreună juraţi ai emisiunii „America’s Got Talent”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.