Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Gheboasă e rasist, în România unica înjurătură cultă și permisă e M...E, PSD!/ Opinie

gheboasa

Scandalul recitalului cu înjurături susținut de trapperul Gheboasă la Untold nu este despre Gheboasă! Și nici despre înjurături sau despre educație! Nu e decât o manevră isteață de PR, menită să inflameze artificial în România curentul rasism! Ai zis ceva de înjurăturile din recital? Ești rasist! De ce, chiar dacă nu ai zis de rasă? Pai, fiindcă și BUG Mafia înjură! E perfect logic! Dacă Mafia înjură, și Gheboasă poate să înjure și, dacă nu aplauzi, ești rasist!

Că ne place sau nu, Gheboasă și presa din România sunt însă niște mici piese de puzzle într-un scandal care seamănă izbitor cu protestele Colectiv, OUG13 sau cu diverse scandaluri care au încins societatea din România. În mod paradoxal, mici scandaluri de acest gen ajung să schimbe guverne, să impună legi și să bage pumnul în gură! Adevărul pe care nimeni nu mai are curaj să îl spună e că dacă Gheboasă poate să înjure pe scenă, orice român poate  să înjure înapoi, în semn de dezaprobare. E rudimentar, dar așa e corect! E vorba de aceeași libertate de exprimare, prevăzută în Constituție.

Gheboasă e român de etnie romă, dar e cetățean român și, prin urmare, nu poate avea mai multe drepturi decât un părinte român nemulțumit de muzica lui. Însă, în România, se pare că singurii care mai pot fi criticați în ropote de aplauze sunt creștinii, heterosexualii sau românii! Noi putem fi jigniți oricum, că nu se bagă nimeni. Ba chiar e o modă să ne dai câte o scatoalcă!

În rest, grijă mare ce spuneți, căci poliția Facebook, poliția presei și ONG-urile pândesc mai rău ca poliția cu radarele în boscheți. În ziua de azi, să remarci că o femeie a cam sărit de greutatea indicată medical e o adevărată crimă! Nimeni nu se mai îngrașă de la mâncare, toate au cu glanda, practic, ataci bolnavi!

Ai zis ceva de Zelenski? Ești Putinist! Ai fost împotriva vaccinării cu forța? Ești un analfabet funcțional! În schimb, dacă urli cât te țin plămânii M...E, PSD și blochezi treceri de pietoni, e semn clar că ai un intelect superior și o ținută morală înaltă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.