Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul înregistrărilor cu Ţuţuianu: Dragnea îi ia apărarea lui Codrin Ştefănescu (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea susţine că nu Codrin Ştefănescu este cel care a înregistrat discuţii din interiorul PSD Dâmboviţa şi le-a furnizat presei, pentru că secretarul general adjunct al partidului nu este membru în filiala condusă de Adrian Ţuţuianu.

"Nu pot fi de acord cu aşa ceva. Nu a fost Codrin Ştefănescu la acea întâlnire. Acea întâlnire sau mai multe întâlniri au fost ale PSD Dâmboviţa, din care Codrin Ştefănescu nu face parte. Nu putea să înregistreze cineva care nu a fost prezent acolo. Cei care au înregistrat au făcut un lucru rău. Chiar au făcut un lucru rău. Şi toţi cei care au înregistrat până acum şedinţele CEx au făcut un lucru rău. Nu pot fi de acord cu această manieră, dar nici nu pot fi de acord că cineva îl acuză pe Codrin Ştefănescu deşi el nu era prezent", a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CExN al PSD în care înregistrările au fost principalul argument al excluderii lui Ţuţuianu din partid.

CITESTE SI: Cel mai eficient exercițiu pentru a slăbi: MERSUL PE JOS! Ce distanță trebuie să parcurgem

Adrian Țuțuianu a declarat, luni, referitor la înregistrările apărute în spațiul public, că are un cerc de patru persoane iar cel care l-a înregistrat își va dezvălui singur identitatea. Senatorul a precizat că „problema” pe care o are cu Codrin Ștefănescu o va rezolva pe căi legale.

„Organizarea a făcut-o Codrin Ștefănescu, lângă el fostul deputat Radu Popa și fostul președinte al Consiliului Județean, Oprea de la Dâmbovița. Cine a avut tehnică, pentru că a fost o tehnică specială, montată pe cineva, urmează să identificăm. Eu am un cerc de patru persoane. Probabil că în zilele următoare, prin gesturi, prin atitudini, persoana care m-a înregistrat își va dezvălui singură identitatea. Toate înregistrările au fost duse de la partid la România TV. Nu eu am adus ceva în spațiul public legat de modul în care m-am exprimat pe probleme care țin de activitatea partidului și a Guvernului. Când am spus de –partid de maimuțe- nu am vrut să jignesc pe nimeni. Eu am spus că ne-am comportat ca un partid de maimuțe și aveam în vedere modul absolut incorect față de normele democratice în care am acceptat cu toții ca președintele Dragnea să plece la Palatul Cotroceni cu un candidat la prim-ministru pe care niciunul nu îl știam. Așa ceva nu am pomenit în istorie”, a declarat, luni, la Parlament, Adrian Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al specialiştilor: Semnele care îţi arată lipsa de vitamină D – ce trebuie să faci .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.