Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul ordinului MS: Secretara de stat Andreea Moldovan, contrazisă de documente - Comitetul științific NU a aprobat noile criterii de carantinare

Inquam Photos - George Călin
Inquam Andreea Moldovan

Ministerul Sănătăţii a publicat în Monitorul Oficial un ordin prin care se schimbă criteriile de carantinare zonală. Premierul Cîţu nu a fost informat de documentul care ar putea băga în caratină Capitala.

Secretara de stat Andreea Moldovan a declarat la Digi 24  că ordinul a fost dezbătut în cadrul comitetului şediinţific, care a aprobat în unanimitate documentul.

"Toate aceste decizii se discută și au fost dezbătute în comitetul științific. Singura discuție în acest comitet a fost referitoare la raportarea la 50.000 de locuitori sau 100.000 de locuitori, iar apoi s-a luat decizia prin vot și a fost unanimitate, toată lumea a avizat favorabil aceste criterii. A fost o discuție în care oricine a dorit să își spună părerea, a putut să o facă, luând în calcul orice argument științific și aceste lucruri s-au întâmplat", a declarat Andreea Moldovan.

Doar că Andreea Moldovan este contrazisă de un document publicat de Antena 3, în care se precizează că discutarea ordinului în comitetul ştiinţific a fost amânată.

Vezi şi: Florin Cîțu a EXPLODAT, după ultima decizie a lui Vlad Voiculescu: Nu și-a dat acordul pentru ordinul criteriilor privind carantinarea și nici nu știa de el .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.