Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul pe impozit continuă - Noul ministru al Dezvoltării, contrazis: Ce sumă a plătit după somația Primăriei Focșani

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Dezvoltării Ion Ștefan susține că și-a plătit toate impozitele către Primăria Focșani și este la zi cu datoriile. Edilul Cristi Misăilă (PSD) însă îl contrazice.

„Dl Ion Ștefan a achitat pe data de 1 noiembrie sumele care existau pe acest an, adică impozitul pe terenul de 900 de mp și impozitul pe clădirea de 94 de mp. 99,08 lei impozitul pe clădire și 546 lei impozitul pe teren”, a spus Misăilă într-o intervenție la Antena3.

Glume în presa din Ungaria după învestirea Guvernului PNL: 'Dacă Orbán = Orban, atunci practic am recucerit Ardealul'

Săptămâna trecută, Primăria Focșani îl soma pe Ion Ștefan să-și plătească taxele și impozitele restante. Potrivit unui comunicat al Primăriei Focşani, deputatul Ion Ştefan a păgubit bugetul local cu peste o jumătate de miliard de lei vechi.

„Pus în faţa evidenţelor, „deputatul Grindă” a recunoscut cu jumătate de gură că a încălcat legea aproape 20 ani şi a păgubit bugetul local al Municipiului Focşani cu peste jumătate de miliard de lei vechi. Chiar şi aşa însă, cel ce a primit aviz negativ ca ministru propus al Dezvoltării se poartă pe principiul „hoţul strigă hoţii”, acuz'nd Primăria municipiului Focşani că nu procedează la fel şi în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea şi a mamei acestuia. În urma verificărilor efectuate la Serviciul Taxe şi Impozite, aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că nici domnul preşedinte Marian Oprişan şi nici mama sa nu figurează în evidenţele noastre fiscale cu datorii, av'nd toate taxele plătite la zi”, se arată în comunicatul semnat de Biroul de presă al Primăriei Focşani.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.