Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandalul Rareș Bogdan - Marcel Ciolacu continuă. Liberalul i-a dat replică după ce premierul l-a numit mitocan și întreținut

Digi24
Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat într-o intervenție la postul B1 Tv, că nu are de ce să se împace cu premierul Marcel Ciolacu dar că este nevoit să colaboreze cu el.

Rareș Bogdan a spus că astfel de cuvinte de genul mitocan, nesimțit „sunt folosite în momentul în care nu mai găsești alte cuvinte în vocabular” și a ținut să-i menționeze și pe alți social-democrați care l-au atacat în presă în ultimul timp.

„Eu nu am făcut referire la calitățile lui Romașcanu, sau la mintea lui, sau la cât de bun sau prost ministru al Culturii a fost. N-am făcut referire nici la Tudose pentru că nu e treaba mea nici să jignesc. Nici primului ministru  să-i spun vreun apelativ. Limba română este extrem de bogată și argumentele trebuie să primeze, nu jignirile. Atunci când nu mai ai argumente și nu ai un vocabular suficient de bogat pentru a folosi limba română în deplinătatea frumuseții ei, atunci apelezi doar la jigniri”, a spus Rareș Bogdan.

Premierul Marcel Ciolacu l-a acuzat pe europarlamentarul Rareș Bogdan de mitocănie, pentru că „dinamitează” o coaliție „numai cu știri false”.

„Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore. Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit - că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel...să dinamitezi o coaliţie, numai cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti...iresponsabil. Înseamnă că eşti mitocan”, spunea Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.