Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDALUL USR - AUR se mută în curtea BOR: `Cheia demascării ipocriziei AURiste stă la duhovnicii acestei țări!`

USR Timis
Raoul Trifan

Senatorul USR Raoul Trifan  face dovada faptului că USR a reconsiderat BOR, cel puțin pentru moment când biserica pare să aducă beneficii formațiunii ajuns în opoziție. Amintim că majoritatea aleșilor USR au refuzat să jure pe Biblie la depunerea jurămintelor de credință la învestirea în funcții, însă acum cei de la USR au descoperit utilitatea BOR.

"Cheia demascării ipocriziei AURiste stă la duhovnicii acestei țări. Atacurile politicienilor nu vor opri cameleonii din acest partid extremist. Dimpotrivă, îi întăresc. Condamnarea acțiunilor și a discursului fascist pe care reprezentanții AUR îl folosesc nu face decât să confirme în ochii electoratului statutul de partid antisistem pe care AUR și l-a arogat. Iar aici intră și senatorii independenți care activează pe aceeași nișă.

Citește și: George Simion publică IMAGINI SCANDALOASE de la protestele USR: Cine sunt extremiștii?

La fel ca și Garda de Fier din interbelic, această grupare violentă pretinde că are susținerea Bisericii Ortodoxe și că acționează cu binecuvântarea acesteia. În realitate nu este nimic creștin la ceea ce face AUR. Violența verbală sau fizică, minciuna, ura, trufia - sunt toate păcate capitale, care nu au nicio legătură cu învățăturile Bibliei.

Capetele bisericești trebuie să se dezică de acești impostori și de ideile lor năstrușnice înainte ca lucrurile să o ia razna de tot. Așa cum a făcut ieri Mitropolitul Banatului care a avut prezența de spirit să nu se lase atras în capcana întinsă de George Simion.

Doar după ce iluzia aceasta va fi disipată extremiștii din acest partid vor fi devoalați, iar lumea îi va vedea așa cum sunt în realitate: agresivi, nepregătiți, ipocriți".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.