Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandaluri uriașe în ultimele episoade din 'Chefi la Cuțite'! Bontea a spart farfuriile, Dumitrescu ceartă pe boabele de porumb cu Scărlătescu

Radu Pop
chefi la cutite

Scandaluri uriasșe la ultimele episoade din 'Chefi la Cuțite'! Bontea a spart farfuriile, Dumitrescu ceartă pe boabele de porumb cu Scărlătescu

Tensiunile au atins cote maxime pe platoruile de la Chefi la Cuțite. După ce chef Dumitrescu a plecat din emisiune, în urma unei dispute aprinse cu Cătălin Scărlătescu, a venit rândul lui Sorin Bontea să părăsească platoul îndrăgitului show culinar, însă nu înainte de a-și vărsa nervii pe mai multe farfurii.

Sorin Bontea a părăsit platoul de la Chefi la Cuțite val-vârtej. Reacția șocantă a lui Sorin Bontea a venit la scurt timp după ce Florin Dumitrescu l-a înfrânt într-o probă culinară pe care la început o conducea detașat.

Sorin Bontea a părăsit platoul de la Chefi la Cuțite val-vârtej

Ca de obicei, farfuria portocalie a lui Bontea a trecut prima pe bandă, însă între timp scorul s-a schimbat, iar în cele din urmă victoria i-a aparținut echipei lui Florin Dumitrescu cu patru farfurii, pe doi venind la egalitate echipa portocalie și cea turcoaz, ambele cu trei farfurii.

Această înfrângere l-a luat prin surprindere pe chef Bontea a cărui primă farfurie a fost lăudată de Florin Dumitrescu.

„Bontea are cele mai mari șanse azi. Din punctul meu de vedere, la el e cel mai bine”, a declarat chef Dumitrescu.

Rezultatul final nu l-a mulțumit pe Sorin Bontea care a avut o ieșire nervoasă și a aruncat cu două tocătoare făcând cioburi niște farfurii, apoi a părăsit val-vârtej platoul emisiunii.

„Mă, mi s-a întunecat vederea. M-am schimbat la față. Îmi exploda vena. Înseamnă că nu mai știu nimic despre mâncare. 3 farfurii la asta” a spus căpitalul echipei Soarelui Răsare, potrivit Antena Stars.

Chef florin Dumitrescu a subliniat că reacția lui chef Bontea este justificată pentru că a avut cea mai bună farfurie de pe masă.

„A avut cea mai bună farfurie de pe masă. Nu a intrat în egalitate, nu a câștigat, e normal să se enerveze”, a fost fair-play chef Florin Dumitrescu, care a căutat astfel să justifice gesturile adversarului său.

Florin Dumitrescu a plecat din emisiune, după un schimb dur de replici cu Cătălin Scărlătescu: „Nu ești în stare de nimic”

Florin Dumitrescu s-a enervat cumplit în urma unui schimb de replici cu Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, motiv pentru care a decis să părăsească show-ul. Conversația aprinsă dintre cei doi bucătari a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una extrem de tensionată, iar un conflict de mare amploare a izbucnit între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Florin, care conducea echipa magenta, a decis să se retragă de pe platou din cauza nervilor.

Episodul de miercuri seară a fost marcat de o competiție acerbă în bucătăria „Chefi la cuțite” și toate acestea au avut loc cu doar patru ediții înainte de semifinala sezonului 12. Atmosfera s-a încins la zonele de lucru, mai ales când Irina a anunțat că echipele aveau doar o oră pentru a prepara trei feluri de mâncare: un aperitiv, un fel principal și un desert, toate cu un anumit concept.

Conform regulilor, câștigătorul era cel care aduna cele mai multe boabe de porumb, în timp ce nimeni nu avea voie să-i asiste pe cei doi concurenți selectați să execute proba. Această situație a generat tensiuni între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei doi bucătari au avut o discuție aprinsă, iar într-un moment de cedare nervoasă, Florin, liderul echipei magenta, a decis să părăsească platoul de filmare. Chef Cătălin Scărlătescu nu a fost deloc mulțumit atunci când a constatat că cel pe care Florin Dumitrescu l-a ales pentru a executa proba primește ajutor.

„Băi, pe ăștia îi descalifici! Nu mă mai joc. Am zis să nu se apropie nimeni”, a țipat iubitul Doinei Teodoru.

Când a văzut ce se întâmplă, Irina Fodor a dat stop joc, moment în care Florin Dumitrescu a răbufnit și apoi a părăsit platoul de filmare.

„Știi de ce e stop? De ce țipi? De ce sunt mă descalificat? A venit să îmi aducă un bol. Băi, deșteptule… (…) Nu ești în stare de nimic, doar să urli!”, a replicat extrem de nervos bucătarul.

Gazda emisiunii culinare de pe Antena 1 a adresat întrebarea juraților cu privire la o eventuală descalificare a lui Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu a fost de acord cu această idee, în timp ce Sorin Bontea a ales să nu se implice în disputa dintre cei doi.

„Nu am chef astăzi de scandal. Adică m-am obișnuit să câștige Florin Dumitrescu probele, nici nu mă mai interesează foarte tare”, a spus Sorin Bontea. Ulterior, Florin Dumitrescu s-a calmat și a recunoscut că a avut o reacție foarte dură.

Cei trei jurați au fost dați afară de Antena 1

Cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din juriului show-ului culinar

Reprezentanții Antenei 1 au anunțat, printr-un comunicat, că cei trei jurați nu vor mai face parte din show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Motivul este „refuzul acestora de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”.

Chefii și-au argumentat refuzul printr-o stare de oboseală, cu toate că între filmări pauza a fost de șase luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. (…) Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a declarat Mihai Ioniţă, CEO Antena Group.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.